SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP HEYETİ VATANDAŞI DİNLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, beraberindeki heyet ile birlikte önceki gün Korkuteli Turgut Manavoğlu Pazaryerinde tezgah açan esnafı ziyaret ederek, esnafın sorun ve isteklerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP HEYETİ VATANDAŞI DİNLEDİ

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, önceki gün bir dizi ziyaret için Korkuteli’ne geldi.  CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’e ziyaret sırasında CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, il yöneticileri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Cengiz önce parti binasını ziyaret ederek İlçe Başkanı Şeyhali Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek parti çalışmaları hakkında çeşitli istişarelerde bulundu.

PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Ardından heyet Turgut Manavoğlu Pazaryerinde tezgah açan esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşı tek tek dinleyen CHP İl Başkanı Nuri Cengiz ve beraberindekiler pazarcıların tezgahlarını gezerek hem pazarcı hem de pazardan alışveriş yapan vatandaş ile sohbet etti. Gerçekleşen ziyaret ile ilgili Başkan Cengiz; “Korkuteli ilçemizde, pazarcı esnafı ve Korkuteli halkı tarafından kabul görmediği halde belediyenin ısrarla taşımak istediği, hatta bu nedenle çatısını dahi yıkıp; denetleme ve düzenlemeyi bıraktığı Turgut Manavoğlu (Eski!) Kapalı Pazaryerindeydik. Pazarcı esnafı belediyenin hamlelerine rağmen halkın da isteğiyle tezgahını Turgut Manavoğlu Pazaryerinde açmaya devam ediyor. MHP'li Korkuteli Belediyesi, alanda herhangi bir denetleme ya da düzenleme işlemi yapmayı reddedip, esnafı ve pazaryerini kaderine terk etmiş durumda!

 

VATANDAŞ FİYATLARDAN ŞİKÂYETÇİ

Neredeyse tüm pazarcı esnafı bu durumdan dolayı mağdur ve şikayetçi. Belediyenin uzlaşmaya kapalı olduğunu ifade eden esnafımız, hali hazırda ekonomik sorunlarla boğuşurken bir de kendilerine böylesi zorluklar çıkaran belediyeye karşı tepkililer. Vatandaş desen; fiyatların sürekli yükselmesinden, her geçen gün porsiyon küçültmek zorunda kalmaktan, marketten ve pazardan eve eli boş dönmekten dolayı şikayetçi.  Korkuteli halkının da, pazarcı esnafının da, geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşın da davası; bizlerin davasıdır!” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.