SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’Lİ VEKİLLERDEN KORKUTELİ ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak ve Aydın Özer önceki gün Korkuteli’ne gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Esnaf oda başkanlarını, ziraat odası ve ilçe esnaflarını ziyaret eden CHP Heyetine vatandaş yüksek maliyetlerden ve hayat pahalılığından dert yandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’Lİ VEKİLLERDEN KORKUTELİ ZİYARETİ

CHP’li vekiller Korkuteli’nde ilk ziyareti CHP Korkuteli İlçe Örgütüne yaptılar. Burada CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, Kadın Kolları Başkanı Şerife Çoban Manis, Antalya ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Osman Manis ve yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda İlçe gündemi ve parti çalışmaları ele alındı.

İKTİDAR ESNAFIN ÇIĞLIĞINI DUYMUYOR

Ardından CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, Kadın Kolları Başkanı Şerife Manis Çoban ve partililer Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette ilçe esnafının genel sorunları, tarımsal sorunlar ve üç harfli zincir marketler karşısında adeta ezilen küçük esnafın akıbeti hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. CHP Heyeti buradaki ziyaretin ardından S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette esnafın yaşadığı sorunlar ve kooperatif çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. CHP’li Budak konu ile ilgili; “Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi'ni ziyaret ettik Zincir market tekeli, ülkemizin her kentte esnafımızı boğuyor. Kısıtlanmalarına yönelik önerilerimiz AKP ve MHP oylarıyla reddediliyor İktidar esnafın çığlığını duymuyor.” Dedi

 

KİMSENİN YÜZÜ GÜLMÜYOR

Esnaf odaları ziyaretleri sonrasında CHP Heyeti Korkuteli Ziraat Odası’na ziyarette bulundu. Burada Korkuteli Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin ile üreticilerin sorunları hakkında görüştüler. Ardından ilçede bir dizi esnaf ziyareti yapan Vekiller vatandaşın sorunlarını ve isteklerini dinledi. Konu ile ilgili CHP’li Vekil Çetin Osman Budak; “Korkuteli Ziraat Odasını ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Üretici ve esnaf malını satamamaktan, yurttaşlarımız yüksek fiyatlar nedeniyle alışveriş yapamamaktan şikayetçi. Kimsenin yüzü gülmüyor.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.