SON DAKİKA
Hava Durumu

DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Korkuteli Belediye Meclisi Ocak Ayı Meclis Toplantısını dün gerçekleştirdi. Mecliste her sene seçilmesi gereken denetim komisyonu seçimleri yapıldı. Beş kişiden oluşan komisyonda her parti grubundan bir kişi yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2022 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2022 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ

Dün toplanan Belediye Meclisinde 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25. maddesi gereğince Belediyenin bir önceki Yıl Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için Belediye Meclisinin kendi üyeleri arasından gizli oyla üye sayısı üçten az, beşten çok olmamak üzere denetim komisyonunun oluşturulması görüşüldü.

ÜYELER GİZLİ OYLA SEÇİLDİ

Belediye Başkan Vekili Süleyman Uğurlu’nun da önerisi üzerine Meclis Denetim Komisyonuna her siyasi partiden bir temsilcisinin yer almasının uygun olacağı düşüncesiyle komisyona beş tane üye seçilmesine karar verildi. Ardından gizli oylamaya geçildi. Oylama sonucunda Denetim Komisyonu; Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Ogün Taş, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mustafa Kızılsert, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Hatice Demir, Saadet Partisi’nden Nazan Yavuz ve İYİ Parti'den Ayhan Tığrak isimlerinden oluştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.