SON DAKİKA
Hava Durumu

“DOĞALGAZ YATIRIMINI KİMSE GÖLGELEYEMEYECEK”

Korkuteli’nde özellikle son yıllarda ilçeye kazandırılmak için yoğun çaba sarf edilen doğalgazla ilgili geçtiğimiz Cuma günü şehir içi bağlantıların denemelerini yapmak için hatlara verilen gaz ile ilçede doğalgazın ilk ateşi yakılmıştı. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, ilk testi yapılan doğalgaz ile ilgili bilgi kirliliğinin önüne geçmek için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak merak edilenleri kamuoyu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2021 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“DOĞALGAZ YATIRIMINI KİMSE GÖLGELEYEMEYECEK”

DOĞALGAZ BÜYÜK VE TARİHİ BİR YATIRIMDIR

Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Kıymetli Hemşerilerim, Bildiğiniz üzere dün akşam canlı yayında İlçemizin şehir içi bağlantılarını denemek adına hatlara doğalgaz verilerek, ilk ateşi sizlerle hep birlikte yakmıştık. Bugün İlçemizde dolaşan bilgi kirliliği ve tarafımıza gelen yoğun sorular üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Her şeyden önce şunun altını çizerek belirtmeliyim ki Doğalgaz Yatırımı İlçemizin kaderini değiştirecek ve kimsenin gölgelemeyeceği kadar büyük ve tarihi bir yatırımdır.

BALLIK MEVKİİNDEKİ İSTASYONDAN DOĞALGAZ VERİLDİ

Özellikle Botaş çalışmalarının bitmediği ve bağlantılarının tamamlanmadığı üzerine ciddi bir merak ve soru işaretinin birçok kesimde oluştuğunu görmekteyiz. Dün akşam şehir içi abonesi tamamlanan tüm hatta, taşıma yöntemiyle doğalgaz Ballık mevkiinde inşaatı hızla devam eden dağıtım istasyonunun olduğu bölgeden İlçemize doğalgaz verilmiştir. BOTAŞ boru hattı bağlantısına kadar prosedür gereği şehir içindeki döşenen hatları test etmek amacı ile taşıma yolu ile gaz basımı devam edecektir.

VATANDAŞIMIZ KESİNLİKLE MAĞDUR EDİLMEYECEK

Yine önümüzdeki günlerde şehir içinde hattı döşenen ve abonesini alan vatandaşlarımıza Enerya tarafından taşıma yöntemiyle doğalgaz verilmeye başlanacaktır. Dağıtım tesisinin ve ana boru hattının tüm kontrolleri yapılıp devreye girene kadar hiç bir vatandaşımız kesinlikle mağdur edilmeyecektir. Ayrıca tarafımıza yine yoğun gelen soruların cevaplarını Pazartesi (bugün) günü yapılacak olan Koordinasyon toplantısı sonrasında kamuoyu ve sizlerle paylaşacağız. Son olarak bilmenizi isterim ki İlçemizin doğalgaz kullanımı, tamamını bulana kadar konunun sizler adına her aşamasında yakın takipçisi olacağımızın da altını çizmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.