SON DAKİKA
Hava Durumu

ERSAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Ünal Ersan, ekibi ile birlikte Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçime mavi renk oy pusulası ile girecek Ersan, seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2022 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ERSAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

DEĞİŞİM SENİN ELİNDE

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası hafta sonu Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda genel kurul toplantısını gerçekleştirecek. Genel kurul toplantısına sayılı günler kala başkan adayları gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylık açıklamasının ardından saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Ünal Ersan seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri açıkladı. “Üretken bir oda için değişim senin elinde” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Ünal Ersan, ekibi ile birlikte esnaf için hazırladıkları projeleri anlattı. 

ÜYELERİMİZİN HAKKINI SAVUNACAĞIZ

“Daha gelişmiş bir oda olma hedefiyle, makamlar gelir geçer hizmetler baki kalır anlayışıyla halka hizmet hakka hizmettir.” diyerek çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Adayı Ünal Ersan projeleri ile ilgili; Kayıt dışı çalışanları kayıt altına aldıracağız. Odamızda aranan başkan değil bulunan başkan olacağız. İşveren ve üyelerimiz arasında köprü olacağız Üyelerimizin haklarını resmi ve hukuki olarak savunacağız. Üyelerimiz adına İŞKUR ile istişare halinde olup personel ihtiyaçları için işbirliği içinde olacağız. Üyelerimizle sosyal aktivite aracılığıyla kaynaşma sağlanacak. (kaplıca,tekne turu,rafting,piknik v.b)” dedi.

KOORDİNELİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ
Esnaf için birçok faydalı projeleri olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Ersan; “Ülkemiz genelinde çeşitli meslek dallarında yapılan fuar ve seminerler yakından takip edilerek üyelerimizin faydalanması sağlanacak. Özel hastane, diş polikliniği, gibi sağlık kuruluşlarıyla kapsamlı protokoller düzenleyip üyelerimize indirimli sağlık hizmeti sağlayacağız. Akaryakıt istasyonlarıyla üyelerimize özel indirimler sağlanabilmesi için protokoller düzenleyeceğiz. Özel eğitim kurumlarıyla (özel okul,dershane,kolej v.b) üyelerimize özel indirimler sağlanacaktır. Çıraklık eğitim merkezi, meslek liseleri, halk eğitim merkezi ile işbirliği içerisinde üyelerimizin personel ihtiyaçlarını karşılayacağız. Belediyemizin iskan aşamasında tüm meslek dallarından oda faaliyet belgesi istenmesi için gerekli çalışmaların takipçisi olacağız. İhtiyaç duyulan meslek dallarında mesleki yeterlilik kursları düzenleyeceğiz. Diğer sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışacağız. Meslek gruplarıyla periyodik olarak toplantılar düzenleyeceğiz. Odamıza ait kurumsal web sitesi hizmeti sunacağız.” Diye konuştu.

PUSULA RENGİMİZ MAVİ

“Sorun değil çözüm odaklı bir yönetim için adayız” diyerek sözlerini sürdüren Ersan; “Aktif bir oda olacağız herkesin fikrine değer vereceğiz. En ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmayacağız çünkü beraber yükseleceğiz beraber çare olacağız, beraber çözüm olacağız. Odamıza bağlı meslek gruplarımızın ne tür sorunlar yaşadığını ne tür problemlerle baş başa kaldığını biliyorum. Sorunlara takılı kalmadan ortak bir çözüm anlayışı ile tertemiz bir çalışma alanı oluşturacağız.” Dedi. Başkan Adayı Ersan son olarak seçime mavi renk pusula ile gireceklerini ifade ederek, Cumartesi günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek genel kurula tüm üyeleri davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.