SON DAKİKA
Hava Durumu

ERSAN VE EKİBİ DURMUYOR

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Ünal Ersan, ekibi ile birlikte yarın gerçekleştirilecek seçimli genel kurul öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçime mavi renk oy pusulası ile girecek olan Ersan, çarşı esnafını bir kez daha ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2022 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2022 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ERSAN VE EKİBİ DURMUYOR

ESNAFI DİNLEDİ

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Cumartesi (yarın) günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Adaylık açıklamasının ardından saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Ünal, esnafın odadan beklentilerini dinleyerek seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlatıp destek istedi.

 

HİZMET İÇİN ADAYIZ

İnancımız tam kadromuz sağlam diyerek seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Adayı Ersan, “Cumartesi günü yapılacak olan demokrasi yarışında mavi listeyle esnafımızı temsil etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha katılımcı, daha etkili, daha dinamik ve üye esnafımızın ticaretini olumlu yönde etkileyecek projelerle üyelerimizin yanında olmak en büyük amacımız. Yönetim kurulunda görev alacak donanımlı ekibimizle hizmet için adayız. Bu sebeple “Değişen ve Gelişen Oda" sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “ diye konuştu.

 

ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
Ersan; “Genel kurulumuza çok az bir vakit kaldı. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Tüm esnaf arkadaşlarımızın Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde oylarını kullanmalarını rica ediyoruz. Bu kapsamda çarşı esnaflarımızı bir kez daha ziyaret ederek projelerimizi anlattık, desteklerini istedik. Biz seçimden seçime değil, her zaman esnafımızın yanında olacağız. Esnafımız ve sorunları için çıktığımız bu yolda hız kesmeyeceğiz. Biz çalışacağız, esnafımız kazanacak.” dedi. Başkan Adayı Ersan’ın seçildikleri takdirde hayata geçireceği projeleri ise esnaf tarafından büyük bir takdir gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.