SON DAKİKA
Hava Durumu

ERSAN VE EKİBİ MAZBATASINI ALDI

Cumartesi günü gerçekleştirilen Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda çoğunluğun oyunu alarak başkan seçilen Ünal Ersan ve ekibi dün ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2022 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2022 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ERSAN VE EKİBİ MAZBATASINI ALDI

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının seçimli genel kurulu hafta sonu Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda mavi listeyle yarışan Ünal Ersan seçimi kazandı. Ersan ve yönetimi dün ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldı.

BİRLİKTE KAZANDIK, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Başkan Ersan; “Bu bir hizmet yarışıdır. Bugün itibariyle bizde mazbatamızı aldık. Esnafımız için hazırladığımız projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Esnafımızın emeğine taş koydurmayacağız, bürokratik engelleri aşmada köprü olup, birlikten kuvvet doğar düsturuyla hareket edeceğiz. Biz bu yola çalışmak için çıktık, koltuk hesabı yapmadık. Tecrübe sahibi olarak odanın  içinden geliyorum, bu güne gelmemize vesile olan odamızı bugüne taşıyan her başkana, yönetimlere ve esnafımıza teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Odamızın hizmet çıtasını daha yukarı çıkarmak için çalışacağız. Biz bu seçimi birlikte kazandık, odamızı da istişare ederek hep birlikte yöneteceğiz.” Diye konuştu. Konuşmanın ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Başkan Ersan daha sonra şimdiye kadar yaptığı hizmetler için önceki Başkan Hasan Ülkü’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.