SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAF KEFALETTE CARAN DÖNEMİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde devir teslim töreni dün gerçekleştirildi. Hasan Can Caran, 28 yıldır başkanlık görevini sürdüren Halil Emirdağlı’dan görevi devraldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen devir teslim töreninde yeni başkan Hasan Can Caran, önceki başkan Halil Emirdağlı ve yönetimine bu güne kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür etti. Başkan Emirdağlı ise genç başkan Caran ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2021 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2021 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAF KEFALETTE CARAN DÖNEMİ

BİR DEVİR RESMEN SONA ERDİ

Korkuteli  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hafta sonu büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşen seçimli genel kurulunun ardından esnafın çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçilen ilçemizin genç esnaflarından Hasan Can Caran dün 28 yıldır başkanlık görevini sürdüren Halil Emirdağlı’dan görevi devraldı. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde bir dönem resmen sona erdi. Emirdağlı, Başkan Hasan Can Caran ve yönetimini tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

BEN 1056 KİŞİNİN BAŞKANIYIM

Kooperatifin eski ve yeni yöneticilerinin buluştuğu devir teslim töreninde konuşan Korkuteli  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran; “Oy verenden de vermeyende de Allah razı olsun. Ben bugün 1056 oy aldım diye oturuyorum burada. Ben 1056 kişinin başkanıyım. Yarın 1100 olur, 1200 olur herkesin başkanı olmaya ve burada ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesten Allah razı olsun herkese minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” Diye konuştu.

 

HEPSİNE HAYIRLI OLSUN DİYORUZ

Kooperatifin eski ve yeni yöneticilerinin buluştuğu törende konuşan Koca Çınar Halil Emirdağlı; “1992 yılında kooperatifin başına geldim. 1992’den beri bu kooperatifin başkanlık görevini 28 senedir yürütüyorum. Kooperatifi birlik ve beraberlikle arkadaşlarımızla beraber bu hale getirdik. Şimdiden sonra genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Biz yedi arkadaşımızın içinde dört kişi ayrılma kararı aldık. Üç tane arkadaşımızda biz yolumuza devam edeceğiz dediler onlara sizin yolunuz açık olsun diyerek ayrıldık. Seçime girdik ve değerli arkadaşlarımız seçimi kazandı. Bu bir yarıştır biri kazanacak, biri kaybedecektir elbette. Onun için seçilen arkadaşlarımıza başta Hasan Bey olmak üzere yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızın hepsine hayırlı olsun diyoruz.” Diye konuştu.

 

OY VERENDEN DE VERMEYENDE DE ALLAH RAZI OLSUN

Korkuteli  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran ise; “Bu yola çıkarken öncelikle gelip Halil amcanın elini öptüm, ben buraya adayım diye. Bu süreç 2020 yılındaydı. O günden bu güne bence tatlı bir yarış geçti. Kimse kimseye kötü konuşmadı, kimse kimseyi kötü yorumlamadı. Ben her gördüğüm yerde hem aday arkadaşlarımın, hem yönetiminin hem de Halil Amcanın elini hep öptüm. Hiçbir zaman bunu yadırgamadım. Çünkü ben seçimi kaybetsem de Mehmet Amca, Halil Amca, Ahmet abi yada Fahrettin abiydi seçimi kazansam da aynı, değişen bir şey yok. Bu süreç hep böyle sürecek. Benim atamdan, dedemden, babamdan aldığım saygı bunu gerektiriyor. O yüzden tekrar söylüyorum; Oy verenden de vermeyende de Allah razı olsun. Ben bugün 1056 oy aldım diye oturuyorum burada. Ben 1056 kişinin başkanıyım. Yarın 1100 olur, 1200 olur herkesin başkanı olmaya ve burada ne gerekiyorsa yapmaya hazırım, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesten Allah razı olsun herkese minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” Diye konuştu. Konuşmaların ardından devir teslim töreninde imzalar atıldı. Ardından yeni ve eski yönetim Esnaf Kefalette çalışan personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.