SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAF ODASI BİR HİZMETE DAHA İMZA ATTI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel İlk Akademi Gündüz Bakımevi (Kreş) arasında ‘Eğitim İşbirliği Protokolü’ imzalandı. İmzalanan protokole göre esnaf ve birinci derece yakınları %10 indirimden yararlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAF ODASI BİR HİZMETE DAHA İMZA ATTI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu seçim sürecinde vaat ettiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Kurtoğlu indirimli kreş anlaşmasını geçtiğimiz gün Özel İlk Akademi Gündüz Bakımevi (kreş) Sahibi Fatoş Uysal ile yaptı. İmzalanan protokole göre İlçedeki esnaf ve birinci derece yakınları %10 indirimden yararlanacak.

%10 İNDİRİM YAPILACAK

Protokolün kuruma ve tüm üyelere hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Kurtoğlu; “Değerli Esnaf Ve Sanatkarlarımız Özel İlk Akademi Gündüz Bakımevi (kreş) ile odamız arasında siz üyelerimizin ve birinci derece yakınlarının geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kreş ihtiyacı olanlar için işbirliği protokolü yapılmıştır. Güncel liste fiyatı (1.200 TL) üzerinden %10 indirim yapılacaktır. Yapılan anlaşmanın esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.