SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAF ODASINDA KURTOĞLU DÖNEMİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odasında mazbata ve devir teslim töreni dün gerçekleştirildi. Mesut Kurtoğlu 2 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Fahrettin Özbek’ten görevi devraldı. Yeni Başkan Mesut Kurtoğlu önceki başkan Fahrettin Özbek’e bu güne kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAF ODASINDA KURTOĞLU DÖNEMİ

KURTOĞLU VE EKİBİ MAZBATASINI ALDI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hafta sonu büyük bir heyecan içerisinde gerçekleşen seçimli genel kurulunun ardından esnafın çoğunluğunun oyunu alarak başkan seçilen ilçemizin genç esnaflarından Mesut Kurtoğlu ve ekibi dün Korkuteli Adliyesine giderek mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Osman Bıyık ’tan teslim aldı. Mazbatayı teslim alan Başkan Kurtoğlu ve yönetimi yapılan duanın ardından devir teslim törenine geçti.

 

KURTOĞLU’NDAN ÖZBEK’E PLAKET

Başkan Kurtoğlu eski başkan Fahrettin Özbek’ten  görevi devraldı. Eski Başkan Özbek, Kurtoğlu ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Kurtoğlu ise, Özbek’e bu güne kadar yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ederek plaket takdim etti. Konuşmaların ardından devir teslim töreninde imzalar atıldı.

 

SEÇİMDEN ZİYADE HİZMET YARIŞIYDI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu; “Uzun bir süreçti belki odalarda görülmemiş bir seçim atmosferi yaşadık bütün adaylarımızla. Dört tane birbirinden değerli adayımız vardı. Hepsi bu memleketimizin insanı hepsi Korkuteli’nde esnaflık yapıyor. Yönetimlerindeki herkes birbirinden değerli. Bu seçimden ziyade benim için hizmet yarışıydı. Herkes kendi yapabileceği hizmetleri esnafımıza anlatmaya çalıştı. Bu iş kime hayırlıysa ona nasip olacaktı.

 

SEÇİM BİTTİ ESNAFIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bizim bir duamız vardı; “Bizim hakkımızda ne hayırlıysa Cenabı Allah’ım onu nasip etsin. Ve bizde esnaf için hayırlı olacaksak Allah’ım öyle nasip etsin.” dedik. Gece gündüz demeden yönetimimiz ve gönüllü ekibimiz ile birlikte çalıştık. Esnafımızın teveccühü üzerine seçilen taraf biz olduk. Oy veren vermeyen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Seçim bitti bu saatten sonra odamıza kayıtlı kaç tane üyemiz varsa hepsine eşit mesafede, adaletli, oy veren vermeyen diye ayırt etmeden bütün esnafımıza en iyi şekilde layıkıyla hizmet etmek için çalışacağız.

 

SEÇİMİN KAZANANI KORKUTELİ ESNAFI OLDU

1 Eylül itibariyle başladığımız çalışmaların karşılığını hafta sonu gerçekleştirilen seçimde esnaflarımızın teveccühü ile aldık. Esnafımız bizi bu göreve layık gördü. Bizde esnafımız için gece gündüz demeden çalışacağız. Vakit kaybetmeden sözünü verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başlayacağız. Bugün mazbatamızı aldık, Allah'ın izni ile görevimizin başındayız Çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin, bu seçimin kazananı Korkuteli Esnafı olmuştur.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.