SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAF ODASINDAN EĞİTİM PROTOKOLÜ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Kariyer Eğitim Kurumları arasında eğitim protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre esnaf ve sanatkarların çocukları ile torunlarına %20 indirim yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2022 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2022 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAF ODASINDAN EĞİTİM PROTOKOLÜ

%20 İNDİRİM İÇİN İMZALAR ATILDI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, seçim öncesinde vaat ettiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Kurtoğlu, Seçim kitapçığında yer alan esnaf ve sanatkarların çocukları ve torunlarını kapsayacak şekilde %20 indirimli dershane anlaşmasını önceki gün gerçekleştirdi. Başkan Kurtoğlu, Kariyer Eğitim Kurumları yöneticileri; Ender Temel ve İbrahim Onat ile dershane protokol anlaşmasını imzaladı. İmzalanan protokole göre esnaf ve sanatkarların çocukları ve torunları dershaneden 1 yıl boyunca %20 indirimli olarak yararlanacak.  

 

ESNAFLARIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Dershane anlaşması ile ilgili bilgi veren Başkan Kurtoğlu; “Malumunuz seçim sürecinde vaat ettiğimiz projelerimiz vardı. Yine projelerimiz kapsamında Dershane indirimi dershane anlaşmamız vardı. Hocalarımızla beraber istişare sonucunda esnaflarımızın ailelerinde çocuklarını ve torunlarının da yararlanabileceği %20’lik bir indirim anlaşmasının protokolünü imzalayacağız. Bir yıl geçerli olacak bir yılın sonunda tekrar şartlar ne gerekirse sözleşmemizi yenileyeceğiz. Bütün esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte bizleri geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmamızda yardımcı olan Kariyer Dershanesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.

 

UMARIZ BU KORKUTELİ’NE HAYIRLI OLUR

Ardından Kariyer Kurs Yöneticilerinden Ender Temel; “Biz eğitimcilerin bir hedefi var. O şehrin şahsı manevisine dokunabilmek, o çocukların yetişebileceğini görebilmek. Bugün bu minvalde bir adım attık. Umarız bu Korkuteli’ne hayırlı olur. Buradan okul desteği alan çocuklar sınavlara hazırlıkta destek alan çocuklar yarın öbür gün inanıyoruz ki Korkuteli’nin yeni yüzleri olurlar.” Dedi. Konuşmaların ardından Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Kariyer Eğitim Kurumları arasında eğitim protokolü imzalandı.  İmzalanan protokolle peşin, elden taksit veya kredi kartı gibi tüm ödemelerde esnaf çocukları ve torunları kurslardan %20 indirimli olarak yararlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.