SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAF ODASINDAN KARGO ANLAŞMASI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile protokol imzaladı. İmzalanan protokole göre esnaf ve sanatkarlar Esnaf Kartı kullanarak her türlü kargo gönderilerinde %40 indirimden faydalanacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAF ODASINDAN KARGO ANLAŞMASI

 

TÜM GÖNDERİLERDE %40 İNDİRİM

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu seçim sürecinde vaat ettiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Kurtoğlu indirimli kargo anlaşmasını geçtiğimiz günlerde  Yurtiçi Kargo Şube Müdürü Harun Yavuz  ve MNG Kargo Şube Müdürü Mustafa Tümben ile yaptı. İmzalanan protokole göre ilçedeki esnaflar Esnaf Kartı kullanarak her türlü gönderilerde %40 indirimden faydalanacaklar.

 

BİZ ÇALIŞACAĞIZ ESNAFIMIZ KAZANACAK

İndirimli Kargo Anlaşması sonrasında açıklamada bulunan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu; “Esnaflarımızın en büyük maliyetlerinden biride kargo giderleridir. Kargo maliyetlerinin asgariye indirilmesi için seçim öncesinde ön görüşme sağladığımız Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo şirketleri bir protokol imzaladık. İmzaladığımız protokolle esnafımızın yükünü bir nebzede olsa rahatlatacağız. Esnaf ve sanatkârlarımız anlaşma yaptığımız firmalarda tüm gönderilerinde %40 indirimden yararlanacak. Seçim sürecinde de söylediğimiz gibi biz çalışacağız esnafımız kazanacak.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.