SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAFA İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan sağlık protokolüne göre; “Esnaf İndirim Kartı” ile oda üyeleri, birinci derece yakınları ve esnafların sigortalı çalışanları sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAFA İNDİRİMLİ SAĞLIK HİZMETİ

İMZALAR ATILDI
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, seçim öncesinde vaat ettiği projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Başkan Kurtoğlu seçim kitapçığında yer alan Özel Medi Yaşam Hastanesi Anlaşmasını önceki gün gerçekleştirdi. Başkan Kurtoğlu, Korkuteli Özel Medi Yaşam Hastanesi Yetkilisi Erol Akbulut ile sağlık protokolünü imza altına aldı. 1 yıllık yapılan resmi protokolle oda üyeleri hastanede yapılacak tahliller, Check-Up, Kulak Burun Boğaz Ameliyatları, Sünnet ve yatarak tedavilerin tüm işlemlerinde belirli yüzdelerde indirimden yararlanacak.

ESNAF İNDİRİM KARTI KULLANILACAK

Başkan Kurtoğlu imzalanan sağlık protokolü ile ilgili; “Değerli esnaflarımız seçim sürecinde vaatlerimiz arasında bulunan Özel Medi Yaşam Hastanesi ile 1 yıllık resmi protokol anlaşması imzalanmıştır. Esnaf indirim kartı kullanarak geçerli olan anlaşmamız oda üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının ve esnaflarımızın sigortalı çalışanlarının kendileri isimlerini hastaneye ibraz ederek (bildirerek) yararlanacaktır.

 

% 50’YE VARAN İNDİRİM

Yapılan Protokol Gereği; Laboratuar Tahlilleri: Kan İdrar Vb.  %30 İndirim. Radyoloji Tahlilleri: Röntgen, Tomografi,Emar (Mr),Ultrason, Mamografi, Kemik Tarama %30 İndirim. Check-Up %30 İndirim. Kulak Burun Boğaz Ameliyatlarında %40 İndirim. Genel Cerrahi Tarafından Yapılan Sünnetlerde %50 İndirim. Yatarak Tedavi Yapılan Tüm İşlemlerde %30 İndirim. Tüm Esnaf Ve Sanatkârlarımıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.