SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAFIMIZ KOSGEB İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna sayılı günler kala başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 7 aydır sahada gece gündüz demeden çalışma yapan Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu KOSGEB ve Avukat projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2022 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2022 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 ESNAFIMIZ KOSGEB İLE DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Esnaf dostu projelerini açıklayarak esnafın takdirini kazanan başkan adayı Mustafa Küçükkarasucu yaptığı açıklamada, esnafın devletin sunduğu imkanlardan yeteri kadar yararlanamadığını ve bunun için seçildikleri takdirde ivedi bir şekilde KOSGEB ve Avukat Projelerini hayata geçireceklerini ifade etti. Başkan Adayı Küçükkarasucu, ilçe esnafının KOSGEB’in imkanlarından yararlanması ile birlikte daha güçlü olacağını vurguladı.

BEMBEYAZ BİR SAYFA AÇMAYA GELİYORUZ

Küçükkarasucu, “Birçok esnafımız devletimizin sunduğu imkanlardan yararlanamıyor. Seçildiğimiz takdirde biz bu sorunu ortadan kaldıracağız. Devletimizin bize sunduğu imkanlardan faydalanmak için avukatımız yol ve yöntem gösterecek. Esnafımıza ücretsiz danışmanlık yapacak. Biz esnafımızın sorunlarını çözmeye bembeyaz bir sayfa açmaya geliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.