SON DAKİKA
Hava Durumu

ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimli Genel Kurulu Pazar günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. “Esnaflarımızın Sorunlarını Çözmeye Geliyoruz” sloganıyla seçim çalışmalarının startını vermesinin ardından aylardır bir fiil sahada çalışan Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu’da dur durak bilmeden ilçedeki esnafa ulaşmak için çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2022 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2022 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
ESNAFIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

ESNAFTAN PROJELERE TAM NOT

Korkuteli Esnaf Odası için ilk adaylığını açıklayan isim olan Mustafa Küçükkarasucu, yaklaşık 7 aydır sahada gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Odadan maaş almamasının yanı sıra Projeleri de esnaf tarafından büyük bir teveccühle karşılanan Küçükkarasucu, “Yapamayacağımız hiçbir projeyi vaat etmedik. Projelerimizin hepsini esnafımızla ve kurumlarımızla istişare ederek hazırladık.  Projelerimizle odamızı hak ettiği yerlere getirmek için ben ve ekibim hazırız. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimimizde esnafımızla birlikte inşallah bembeyaz bir sayfa açacağız.” Diye konuştu.

 

BİRLİKTE KAZANIP, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Küçükkarasucu ve ekibi önceki gün Yelten ve Yeşilyayla’daki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın istek ve sorunlarını dinleyip seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projeleri anlatıp esnaflara hediyelerini takdim etti. Ziyaretleri esnasında esnafların yoğun teveccühü ile karşılanan  Başkan Adayı Küçükkarasucu seçim çalışmaları ile ilgili; “Sosyal, kültürel ve istihdama yönelik projelerimizi hazırladık. Esnafımızı tek tek gezerek, eksikleri not alıyoruz. Bu notlar ışığında, önceliklerimizi belirliyoruz. Biz bu seçimi, esnafımızla birlikte kazanıp, odamızı esnafımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

SERZENİŞLERİNE BİRE BİR ŞAHİT OLDUK

Yaklaşık 7 aydır sahada adım adım yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını kaydeden Küçükkarasucu; “Artık son düzlüğe girdik, kongremize sayılı günümüz var. Sadece üye bazlıdan ziyade ilçe genelinde üye olsun olmasın tüm esnaflarımızı gezmek için sahaya çıktık ve gönülleri almaya çalıştık. Aylardır sahada adım adım gezdik, esnafımızın serzenişlerine bire bir şahit olduk. Esnafımız odayı sadece aidat alan yer olarak hafızalarını kazımış. Allah’ın izniyle biz bu anlayışa son vereceğiz.

 

DEĞİŞİME İMZA ATACAĞIZ

Üyelerimizin sadece iyi gününde değil, kötü gününde de yanında olacağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle esnafımız odamızın ayrıcalıklarından yararlanacak ve ödemek zorunda kaldığı aidatları külfet olarak görmeyecek. Sürekli değişen ve yenilenen hayat içerisinde, yönetim anlayışları da çağa ayak uydurmalı. Bizde esnafımızın hayatını kolaylaştıracak projelerle bu değişime imza atacağız. İnşallah seçimlerden zaferle çıkarsak, hayata geçireceğimiz esnaf dostu projelerle her daim esnafımızın yanında yer alacağız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.