SON DAKİKA
Hava Durumu

“GELECEĞİMİZİ ZEHİRLEMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Korkuteli gündemini uzun süredir meşgul eden Dereköy yaylasına kömür madeni açılmasına karşı iki yılı aşkın süredir mücadele veren Dereköy için geçtiğimiz gün davanın duruşması yapıldı. Duruşmadan davalı şirketin bölgede su kaynaklarının olmadığı beyanını eleştiren Köylülerin Avukatı Burak Tuncal; “Korkuteli ilçemizden ve yöre halkından bi haber olan, sadece sermayelerini ve kazançlarını düşünen bu zihniyetin, ilçemizin doğal yapısını bozmasına ve geleceğimizi zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz.”

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2022 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2022 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “GELECEĞİMİZİ ZEHİRLEMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Dereköylü vatandaşların Avukatı Burak Tuncal söz konusu dava ile ilgili sosyal medya hesabından; “ Bugün, Antalya 3. İdare Mahkemesinde ilçemizi yakından ilgilendiren Dereköy Yaylasına açılması planlanan kömür ocağı işletmesi için görülmekte olan davanın duruşması yapıldı.

İLÇEMİZDEN VE YÖRE HALKINDAN Bİ HABER

Duruşmada, davalı şirket Turkuaz Linyit Kömür İşletmeleri, bölgede su kaynaklarının olmadığını söyledikten sonra Korkuteli Barajını besleyen ve doğal yollarla oluşan Menevşelik Deresinin de proje kapsamında taşınacağı şeklinde akıl almaz açıklamalarda bulundu. Korkuteli ilçemizden ve yöre halkından bi haber olan, sadece sermayelerini ve kazançlarını düşünen bu zihniyetin, ilçemizin doğal yapısını bozmasına ve geleceğimizi zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz!” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.