SON DAKİKA
Hava Durumu

“GERÇEKTEN ÇOK YAZIK”

Korkuteli Belediyesi Sporcusu 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ali Gürbüz, hafta sonu gerçekleştirilen 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’ne son 16 turunda veda etmesine ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ali Gürbüz, yenilgisiyle seyirciyi hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu ifade ederek, “Biz, yıllarca bu er meydanlarında boşuna emek vermişiz demek ki! Gerçekten çok yazık.” diyerek yaşananlara sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2021 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“GERÇEKTEN ÇOK YAZIK”
  1. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanı Ali Gürbüz, 669. Tarihi ElmalıYağlı Güreşleri’ne son 16 turunda veda etmesine ilişkin, saha içinde yaşanan bazı durumlara tahammül gösteremediğini, öfkesini kontrol edemediğini, yenilgisiyle seyirciyi hayal kırıklığına uğrattığı için üzgün olduğunu bildirdi.

GÜREŞTEN TAMAMEN KOPTUM

Ali Gürbüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Öncelikle bugün yenilerek seyircilerimi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Ama Cumartesi günü başkanımızın güreşlere davet edilmemesi, akabinde 1. Tur kura çekimine çağrılmamasıyla başlayan ve sineye çektiğimiz olaylar, ailemin, annemin, eşim ve oğlum Recep Gürbüz’ün sahaya alınmamasıyla tahammülüm kalmadı ve öfkemi kontrol edemedim. Saha içinde yaşadığımız sıkıntılı anlar neticesinde güreşten tamamen koptum, konsantrasyonum bozuldu.

 

RECEP GÜRBÜZ’E DE Mİ SAYGINIZ KALMADI?

Her sporun doğasında olduğu gibi güreşte de kazanmak kaybetmek vardır. Bu yazdıklarım yenilgiyi bir kılıfa oturtma girişimi değildir. Ben şahsıma yapılan bi hareketi sineye çekebilir sabır gösterebilirim. Ama başpehlivan kızı, başpehlivan eşi ve başpehlivan annesi olan tarihimizdeki tek kadın annemi, sahaya kasıtlı olarak almamaları beni çileden çıkardı. Hadi bana Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı olarak saygınız yok! O Elmalı sahasının başucunda yatan Antalya’ya ilk kemeri getiren Recep Gürbüz’e de mi saygınız kalmadı?

 

BİZ YILLARCA BOŞUNA EMEK VERMİŞİZ

20 yıldır bu sahaya gelip kapıda karşılanan babamın emaneti annemi içeriye almıyorsunuz. Biz bu er meydanlarına aile olarak yarım asırdır hizmet ediyoruz. Hep ilkleri başardık, sayısız başarılarımızla mutluluk yaşattığımız memleketimize, kapımızın önündeki güreşe giremiyoruz! Kimleri nasıl karşılayıp baş köşeye oturttuğunuzu da görüyoruz. Biz, yıllarca bu er meydanlarında boşuna emek vermişiz demek ki! Gerçekten çok yazık! Elmalı Belediye Başkanı’nı, başkan yardımcısını ve bu işe sebebiyet verenleri esefle kınıyorum. Takdiri Aziz seyircime yüce Türk milletine bırakıyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.