SON DAKİKA
Hava Durumu

GEREKLİ İŞLEMLER VE CEZALAR UYGULANACAK

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, dün ilçe merkezindeki zincir marketlere yönelik gerçekleştirilen denetimler hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak bilgi verdi. Ömer Başkan, yapılan denetimlerde bazı mağazalarda tespit edilen eksiklerin kayıt altına alındığını ve hafta içerisinde gerekli işlemler ve cezaların en ağır şekilde uygulanacağının altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2021 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2021 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
GEREKLİ İŞLEMLER VE CEZALAR UYGULANACAK

Ömer Başkan paylaşımında; “Değerli Hemşerilerim;  Bugün Belediye Zabıta, İmar ve Ruhsat müdürlüklerimiz ile Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleriyle beraber ilçemizde bulunan Zincir mağazaların denetimlerini gerçekleştirdik. Yapılan denetimlerde bazı mağazalarda tespit edilen Etiketsiz mamüller, bozuk ürün, tarihi geçmiş ürün, yerli üretim logosu olmayan etiketler, hijyen problemleri ve imar yönünden sonradan mağazalarda yapılan tadilat, asansör yerleri açılması gibi durumların tespitlerini yaptık.

Bu tespitleri kamera çekimleri ve fotoğraflarla resmi kayıt altına aldık. Hafta içerisinde belediyemizin sorumluluğunda olan olumsuzluklarla ilgili gerekli işlemler ve cezalar en ağır şekilde tarafımızca yapılacaktır.

 

İLÇEMİZE GİREN PARA, LÜTFEN İLÇEMİZDE KALSIN

Diğer kamu kurumlarına gerekli tutanaklar, kamera kayıtları ve fotoğraflar resmi yazı ile iletilecek ve kurumların bu mağazalar ile ilgili yapacakları işlemler tarafımızdan takip edilecektir. Ve siz değerli Korkutelili hemşerilerimden önemli istirhamım şudur; Allah rızası için cenazenizde yanınıza gelip sırtınızı sıvazlayan, Çoluğunuzu çocuğunuzu yeri geldiğinde teslim ettiğiniz, Evinizin anahtarını bıraktığınız,

Çocuklarınızın beraberce okulda okuduğu, Başınız sıkışsa alo diyeceğiniz, Korkuteli'nin esnafı dururken başka yerleri tercih etmeyiniz. İlçemize giren para, lütfen ilçemizde kalsın.  Takdir sizin, Hüküm Allah’ındır. "Az Laf,Çok İş..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.