SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖNÜLLÜLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Antalya’da yaşayan otizmli çocuklar ve Manavgat ilçesindeki feci orman yangınından etkilenen çocuklar için Korkuteli’ne bağlı Kargın Mahallesi’nde hafta sonu elma toplama etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
GÖNÜLLÜLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

 

AK Parti Antalya Milletvekilleri; Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, Akdeniz Otizm Spor Kulübü Derneği Başkanı Demet Çileli, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’ın katılımı ile otizmli çocuklar ile Manavgat ilçesindeki yangın bölgesinde yaşayan çocuklara yönelik elma toplama etkinliği yapıldı.

ÇOCUKLAR ELMA TOPLADI

Korkuteli’ne bağlı Kargın Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar elma topladı. Özgecan Aslan Gençlik Merkezi gönüllüleri çocuklara yüz boyama etkinliği gerçekleştirdi. Yapılan etkinlikle ilgili AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “Milletvekillerimiz Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, ve İbrahim Aydın, Manavgat İlçe Başkanımız Ahmet Ali Erol, Manavgat Kadın Kolları Başkanımız Şeyda Ünal Karakaya, İlçe Yönetimimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla birlikte Kargın mahallemizde Prof. Doktor Uzer Küçüktülü hocamızın misafiri olduk. Otizmli çocuklarımız ve ailelerinin yanı sıra Manavgat yangınından etkilenen Belenobası Okulu öğrencileriyle birlikte Elma hasatı yaptık, gün boyu çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Milletvekillerimizle birlikte sağlığımız için büyük önem arz eden karakılçık buğday tohumlarını toprakla buluşturduk. Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Uzer hocamız ve kıymetli eşleri Eda hanıma teşekkür ediyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.