SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜVENİLİR TEMİZ BİR SİYASET YAPACAĞIZ

Memleket Partisi Antalya olağan üstü kongre hazırlıklarına startını veren Seyit Koyuncu kongre çalışmalarına Korkuteli’nden başladı. Koyuncu Korkuteli çıkartmasında yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2022 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2022 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 GÜVENİLİR TEMİZ BİR SİYASET YAPACAĞIZ

Memleket Partisi Antalya İl Yönetiminin görevden alınması ile birlikte olağanüstü kongre için geçici kurul atanmasının ardından seçim startını veren Başkan adayı Seyit Koyuncu kalabalık bir heyetle Korkuteli’nde partililer ve delegelerle bir araya geldi. Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol ve partililerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Seyit Koyuncu yapılacak olan kongrede adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu

BİZİM HEDEFİMİZ MEMLEKET

Başkan Adayı Koyuncu “ Demokrasinin gereği olan kongreler heyecan verici parti içi dinamizm sağlayan seçimlerdir. Bizde sizden aldığımız güçle il başkanlığına adayız. Çalışmalarımıza hız verdik İl Başkanı olduğumuzda hedefimiz Nisan ayında tüm alt yapılarını hazırladığımız 19 ilçe kurarak Antalya’yı Mavi yapmak. Yeni kurulan bir parti olarak içimizde bazı sıkıntılar yaşıyor olabiliriz. Ama Biz kimseyi ötekileştirmeden barışçıl, güvenilir temiz bir siyaset yapacağız. Bizim hedefimiz memleket yolumuz mavidir. Antalya’ya Mavi Sözümüz, Memleket Özümüz hep birlikte çalışıp başaracağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.