SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ’LER KERVANI KORKUTELİ’NDE BÜYÜYOR

İyi Parti Korkuteli İlçe Teşkilatında üye çalışmaları tam gaz devam ediyor. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz üye kayıt çalışmaları ile ilgili; “Günümüz Türkiye'sinde ki siyasete yeni bir yön veren iyi Parti üye kazanımıyla ilçede daha güçlü bir muhalefet gücü ortaya koyarak yanlış giden, öngörülemeyen sorunları düzeltmek açısından İyi Parti ailesi olarak herkes görevini layığı ile yerine getirecektir.” Açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2022 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2022 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ’LER KERVANI KORKUTELİ’NDE BÜYÜYOR

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz üye kayıtları hakkında bilgi verdi. Başkan Tınkaz açıklamasında; “İlçe teşkilatı olarak bugün 35 kişilik bir katılım ile aramıza katılan üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Günümüz Türkiye'sinde ki siyasete yeni bir yön veren iyi Parti üye kazanımıyla ilçede daha güçlü bir muhalefet gücü ortaya koyarak yanlış giden, öngörülemeyen sorunları düzeltmek açısından İyi Parti ailesi olarak üyesinden yönetimine meclis üyesinden İlçe Başkanlığına kadar üzerine düşen herkes görevini layığı ile yerine getirecektir.  

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEREK GÜÇLENECEĞİZ

Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İyiler ve cesurlar hareketi olarak çıktığımız bu yolda Mustafa Kemal Atatürk'ün açmış olduğu yolda genel başkanımızın talimatlarıyla Türkiye’nin genelinde gerekse ilçemizde her geçen gün büyüyerek partimize yeni üyelerimizin katkılarıyla güçleneceğiz. Küskünlüklerin dargınlıkları bir kenara bırakarak hep birlikte aynı doğrultuda kenetlenerek ilçemizdeki yaşanan olumsuzlukların düzeltilmesi amacıyla aramıza yeniden katılan üyelerimizin üyelikleri tekrardan ilçemiz ve teşkilatımız adına hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.