SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ’LERDEN EKDAĞ VE KORKUTELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz beraberinde Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Ali Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Önceki Dönem Korkuteli Belediye Başkanı EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökce ile Korkuteliler Derneği Başkanı Adnan İmirgi ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2022 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2022 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ’LERDEN EKDAĞ VE KORKUTELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

YATIRIMLAR İLE İLGİLİ İSTİŞARE YAPILDI

Gerçekleşen EKDAĞ ziyaret ile ilgili Başkan Tınkaz; “Korkuteli İyi Parti teşkilatı ve meclis üyeleri ile birlikte EKDAĞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Gökce’yi makamında ziyaret ederek ilçemizde kurulacak olan meyve kurutma tesisi hakkında genel bilgileri alarak ilçemize kazandıracağı bu yatırım için istişarede bulunduk. Ayrıca ilçemizin beklentisi doğrultusunda halk ekmeğin geleceği hususunda gerekli bilgileri aldık. Teşkilatım ve ilçemiz adına Sayın Hasan Gökce'ye projeleri ve yatırımları için teşekkür ederim.” Dedi.

 

DERNEĞİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Antalya Korkuteliler Derneği ile ilgili ise; “İyi Parti İlçe Teşkilatı ve meclis üyelerimiz ile birlikte Antalya Korkutelililer Derneğini ziyaret ederek ilçemizin adına kurulan bu derneğin her zaman yanında olduğumuzu ve ilçe de yaşayan bireyler olarak da her zaman destekleyeceğimizi Sayın Adnan İmirgi başkanımıza ve yönetim kuruluna ilettik. Şahsım ve teşkilatım adına böyle bir derneğin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.