SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ’LERİN İKTİDARINI KURACAĞIZ

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz beraberinde Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Ali Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Damatoğlu’nu İl Binasında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2022 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2022 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ’LERİN İKTİDARINI KURACAĞIZ

 

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, Belediye Meclis Üyeleri; İrfan Yılmaz, Ali Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Damatoğlu’nu İl Binasında ziyaret etti. Ziyarette Korkuteli, genel siyaset ve ülke gündemi ile ilgili çeşitli istişarelerde bulunuldu.

YENİ HEDEFLERİMİZİ BELİRLEDİK

Ziyaret ile ilgili İl Başkanı Mehmet Başaran; “Korkuteli İlçe Başkanımız Cemal Tınkaz, İlçe Yöneticilerimiz ve Meclis Üyelerimizi İl Başkanlığımızda ağırladık. İlçemiz ve İlçe Teşkilatımızın çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak önümüzdeki süreç için yeni hedeflerimizi belirledik. Hep birlikte daha çok çalışarak Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener liderliğinde İYİ’lerin iktidarını kuracağız!” dedi.

 

İSTİŞAREDE BULUNDUK

İlçe Başkanı Cemal Tınkaz ise; “Korkuteli İlçe teşkilatı olarak Antalya İyi Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Başaran ve kadın kolları başkanımız sayın Aysel Damatoğlu nu il binamızda ziyaret ederek öncelik Korkuteli'miz olmak suretiyle genel siyaset ve ülke gündemi hakkında istişarede bulunduk.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.