SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ PARTİLİ KADINLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

İyi Parti Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Nutuya Aksoy, dün kahvaltılı bir program düzenledi. Programa İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz’da katılım sağladı. Toplantıda parti çalışmalarının yanı sıra kadınların siyasetteki yeri ve önemi konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
İYİ PARTİLİ KADINLARDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

İSTİŞARELERİMİZ DEVAM EDECEK

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz yapılan toplantıda; “İyi Parti İlçe Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanımız Sayın Nutuya Aksoy tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldık. Devam eden haftalarda da buluşacağımız bu toplantılarımızda kadınlarımızın ilçemizden beklentilerini ve mahallelerimizde yapılması gerekenleri konuştuk. Her geçen gün büyüyerek partimize olan teveccühün artmasından dolayı her hafta katılım sayımızı arttırarak ilçemizdeki sorunların çözümü noktasında istişarelerimiz devam edecektir.

 

ÜZERİMİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ GÖREVİ YAPACAĞIZ

Kahvaltı programımıza partili-partisiz tüm kadınlarımızı bekliyoruz. İlçemiz ile ilgili her türlü olumlu ve olumsuz durumları değerlendirerek ve gerekli girişimlerde bulunarak üzerimize düşen her türlü görevi yapacağız. Unutulmamalıdır ki yaşadığımız toplumun yarısı kadınlarımızdan oluşmaktadır. Sosyal hayatta, ticaret hayatında, gerekse siyasi anlamda kadınlarımız eşit haklarla söz sahibi olmaktadır ve her zaman olmalıdır. Parti olarak kadınları biz bu minvalde görüyoruz. Kadınlarımız ve fikirleri bizler için önemli ve değerlidir. Bu sebepten dolayı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin bizlere çizdiği doğrultuda elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.