SON DAKİKA
Hava Durumu

KARGIN MAHALLESİ YENİ KÖPRÜYE KAVUŞACAK

Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar önceki gün Kargın Mahallesinde yapımına başlanan köprüde incelemelerde bulundu. 38 metre uzunluğundaki yaklaşık tutarı 1 milyon 550 bin TL maliyetindeki köprü inşaatı tamamlandığında bölgedeki ulaşıma büyük katkı sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KARGIN MAHALLESİ YENİ KÖPRÜYE KAVUŞACAK

HUMMALI ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Korkuteli’ne bağlı Kargın Mahallesinde köprü inşaatı başladı. Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’ın yoğun uğraşları sonunda DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılarak Müteahhit firmaya yer teslimi yapılan köprüde hummalı çalışma sürüyor. Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar geçtiğimiz gün 38 metre uzunluğundaki yaklaşık 1 milyon 550 bin TL maliyetindeki köprü inşaatında incelemelerde bulundular.

 

ULAŞIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Kaymakam Çimşit, “Küçükköy- Kargın mahallesi ve birçok mahallenin kullandığı köprü inşaatında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Daha önce köy halkı kendi imkânları ile bir köprü yapmak suretiyle ulaşım sağlarken, şimdi standartlara uygun modern bir köprü inşa ediliyor. 38 metre uzunluğundaki DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan bu köprünün tamamlanmasıyla bölgedeki ulaşıma büyük katkı sağlayacak. Yaklaşık tutarı 1 milyon 550 bin TL maliyetindeki köprü inşaatının çalışmalarına hızla devam etmekte. En kısa sürede açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.