SON DAKİKA
Hava Durumu

“KAYBETTİRDİĞİNİZ KADAR KAYBEDİN”

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, işçi maaşları ve Korkuteli Belediye Meclisinin Ocak ayında Turgut Manavoğlu Kapalı Pazar Yeri ile ilgili almış olduğu kararla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açıklama yaptı. Ömer Başkan; “Sizleri manevi yönden Allah'a havale ediyorum. Çektirdiğiniz kadar çekin, İlçeye kaybettirdiğiniz kadar kaybedin, Ciğerimizi yaktığınız kadar yanın, zarar ettirdiğiniz kadar edin inşallah.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2022 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2022 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“KAYBETTİRDİĞİNİZ KADAR KAYBEDİN”

Ömer Başkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Canım İlçem;  Şimdilik kısa bir açıklama ile sizleri bilgilendireceğim, sonrasında Allah nasip ederse zaten daha önce söz verdiğim gibi Pazartesi gün itibari ile ev ev, köy köy dolaşıp Ne, Neden, Niçin, Nasıl, Kim? Soruları ile aklınızda bulunan soru işaretlerini belgeleri ve videoları ile tek tek anlatacağım, sizlere de bu belgeleri bırakacağım.

 

1- İŞÇİ MAAŞLARI

Canım İlçem belediyemizde işçi maaşları her ayın 15. Günü akşam mesai bitimiyle bordro yapımı, belediye şirketinin yaptığı bordrolardan sonra çıkan maaş rakamının faturasını belediyeye kesmesi, belediyenin parayı şirkete aktarması, bankanın 2 gün parayı blokode tutmasıyla zaten her ayın 20-22'si arasında yatırılmaktadır. Bu ay, ayın 17-18'inde beklediğimiz ilave paramız maalesef 2 gün önce hesabımıza girmiştir. 2 gün önce yatan maaşlar bu gece 00:00 itibari ile maaşını alamamış olan 3'de 1 personelimizin hesaplarında olacaktır.  Evet personelimizin 3'de 1'ine maaşını bu ay 20-22'sinde değil ayın 4'ünde yatırabildik.

 

MESULİYET BANA AİTTİR

Bu konuda ilk defa 16 gün maaşlarını geç almış tüm çalışma arkadaşlarımdan özür diliyorum. Elimde olmayan nedenlerle olsa da mesuliyet bana aittir.  Daha önce çalışma arkadaşlarıma verdiğim söz bellidir. 6 Nisan Meclisinde elimden alınan yetkiler sebebi ile belediyemizin içine sokulmaya çalışıldığı maddi sıkıntı dönemi başlangıcında, taaa o zaman şantiyemizde yapmış olduğum toplantıda çalışma arkadaşlarıma; "Merak etmeyin bu sene zorlanacak olsak bile, maaşlarınızı bazen geç yatıracak olsak ta , 1 ay bile maaşını alamamış çalışma arkadaşım olmayacaktır , inşallah ben bunların hepsini çözeceğim" demiştim. Çözüyorum da. Hatta tüm personelimiz, içerideki bekleyen ikramiyelerinin yarısını Ocak 15, yarısını Şubat 15 itibari ile alacaklarını da biliyorlar.  Bunları ben açık, samimi ve net bir şekilde çalışma arkadaşlarımla paylaştım, paylaşıyorum, paylaşmaya da devam edeceğim.

 

2- BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI PAZAR KARARI

Belediye meclisinin 6 Nisan meclisinde kanunsuz, hukuksuz ve anayasaya aykırı almış olduğu, Pazarın tekrar Turgut Manavoğlu Pazar yerinde kalma kararını malumunuz bende mecburen Yargıya götürmüştüm. Hatta o dönemde "Belediye Başkanı kendi belediyesini mahkemeye verdi" diye seviyesizce yazılar yazılmış, sosyal medyada bugünlerde tekrar başlayan karalama ve algı operasyonları yapılmıştı.

Şimdi size elimize bugün ulaşan 3. İdare Mahkemesi kararını paylaşıyorum. Mahkeme Meclisin almış olduğu çarşamba pazarının eski yerine taşıma kararını Hukuksuz bulmuş ve kararı İptal etmiştir.

 

YAZIK SİZE, YAZIK DÜŞÜK SİYASETİNİZE

Hani mecliste " bizim aldığımız karara karşı açılan bir dava yok, mahkemenin bir iptal kararı yok" diyen muhalefet varya, sorum şu;

Ne oldu şimdi?

Kime ne kaybettirdiniz?

Ömer İşlek’mi kaybetti?

Güya beni, belediyemi mi kitlediniz?

Hani Ömer İşlek hukuksuz işler yapıyordu?

Hayır  Bu ilçe tam 1 bomboş yıl kaybetti sayenizde. Açtığınız Tüm davaları kaybettiğiniz gibi,

Pazarcıyı kandırarak, millete soğukta, karda, kışta, sıcakta pazar yaptırmak zorunda bıraktınız.

Hâlâ şov yapıyorsunuz pazarcıların önünde. Muhtemelen artık bu son karara bile yalan şeyler bulup, algı yapıp pazarcımızı daha mağdur hale getirmeye çalışacaksınız, biliyorum. Ama ben buna artık müsaade etmeyeceğim. Yazık size, Yazık düşük siyasetinize, Yazık bu ilçeye kaybettirdiğiniz altın değerindeki zamana, Yazık oğlu yazık yalanlarınıza, iftiralarınıza.  Sizleri manevi yönden Allah'a havale ediyorum.

 

ŞİMDİ VİCDAN MUHASEBESİ YAPMA ZAMANIDIR

Çektirdiğiniz kadar çekin, İlçeye kaybettirdiğiniz kadar kaybedin, Ciğerimizi yaktığınız kadar yanın,

Zarar ettirdiğiniz kadar edin inşallah.  Bu benim samimî kalbi manevi talebimdir Allah’tan. “Asıl şimdi vicdan muhasebesi yapma zamanıdır” Çıkın pazarcımızdan özür dileyin. "Biz bile bile hukuka götürdük bu işleri, nasıl olsa Ömer İşlek 1 yıl yaptığımız algımızla (size göre tabiki) yıprattık. Hakkınızı helal edin sizi gaza getirdik, sizin üzerinizden siyasi rant devşirmeye çalıştık. Özür dileriz" diyin. Evet canım ilçem, Olabildiğince kısaca 2 konuyu ve bu konular üzerinden ilçemizdeki siyasi mantığı, durumu anlatmaya çalıştım size.

 

 

2022 YILI ÜST YAPI YATIRIMLAR YILIDIR

Ama başta da dediğim gibi Artık yeter, Pazartesi gününden itibaren ev ev, sokak sokak, köy köy gezeceğim ve sizlere gerçekleri anlatacağım. Belediyemiz her yapılmak istenilen kötülüğe rağmen ayaktadır.

Geçici sıkıntılarımızı çok şükür her defasında olduğu gibi çözmekteyiz. Belediyemiz yatırım yapmaya, hizmet etmeye elinden geldiğince devam etmektedir. 2022 yılı Üst yapı yatırımlar yılıdır.  Bu ay sonu itibari ile üst yapı ihalelerimize çıkılmış, sonuçlanmaları itibari ile de ilçemizde üst yapı çalışmaları Nisan, Mayıs ayında başlamış olacaktır.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.