SON DAKİKA
Hava Durumu

KAYIT DIŞI İLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Korkuteli Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetinkaya, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ünal Ersan’ı ziyaret etti. Karşılıklı istişarelerde bulunulduğu ziyarette Başkan Ersan ve yönetimi Çetinkaya’dan Seçim çalışmalarında da sık sık dile getirdiği gibi inşaat sektöründe kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için denetimler yapılmasını talep etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2022 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2022 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KAYIT DIŞI İLE MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulunda çoğunluğun oyunu alarak başkan seçilen Ünal Ersan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

VERGİ DAİRESİNDEN ERSAN’A ZİYARET

Başkan Ersan ve yönetimi önceki gün Korkuteli Vergi Dairesi Müdürü Erdal Çetinkaya’yı ağırladı. Karşılıklı istişarelerde bulunulduğu ziyarette Başkan Ersan ve yönetimi Çetinkaya’dan Seçim çalışmalarında da sık sık dile getirdiği gibi inşaat sektöründe kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması için denetimler yapılmasını talep etti. Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ersan; “Korkuteli Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Erdal Çetinkaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Müdürümüze kayıt dışı çalışanların kayıt altına alınması ile ilgili beklentimizi ilettik. Kayıt dışı ile mücadelemiz sürecek. Ziyarette Vergi Dairesi ve Odamız ile ilgili karşılıklı yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.