SON DAKİKA
Hava Durumu

KAZILAN YOLLARA YAMA YAPILACAK

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Ankara temasları ve ilçede kazı yapılan yolların akıbeti hakkında bilgilendirmede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KAZILAN YOLLARA YAMA YAPILACAK

Ömer Başkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cümleten hayırlı akşamlar, Değerli Korkuteli'ler;  Bugün öğlen itibari ile başlayan Cumhuriyet bayramı Tatili sebebi ile Ankara temaslarımızı haftaya Salı günü devam etmek üzere bitirdik.  Haftaya inşallah Bakanlarımızla ve ilgili yetkililerle görüşmelerimiz devam edecek.

GEREKLİ DESTEKLERİ ALDIK

Normalde alt yapısı biten her sokağımızı, yapmış olduğumuz Örnek Sokak gibi yapmak istemimize rağmen malumunuz Belediye Meclisimizden yetki alamamıştık. Kış boyunca yağmur çamurdan etkilenmemeniz adına bu 3 günlük Ankara temaslarımızda Enerji Bakanlığımızdan ve Karayolları Genel Müdürlüğümüzden Doğalgaz alt yapısı biten sokaklarımızın yama yapılması adına gerekli destekleri ilçemize aldık çok şükür. İnşallah önümüzdeki hafta sonu itibari ile Yama işlemlerine ilçemizde başlıyoruz.  

 

GEÇİCİ BİR ÇÖZÜM BULDUK

Unutulmamalıdır ki Korkuteli Sahipsiz değildir. Her ne kadar yama işlerini sevmesek de hazır yapılmışken Örnek Sokak gibi yapmak istesekte, yapacağımız yama boşu boşuna bir yatırım da olsa, vicdanımız bu kışı yağmurda, çamurda geçirmenize elvermediği için bu şekilde hızlıca geçici bir çözüm bulduk. Hiç merak etmeyiniz, Üzülmeyiniz, Hele hele ümitsizliğe hiç kapılmayınız, Elbet bir gün Korkuteli'nin Tüm Sokakları Örnek Sokak gibi olacak. Siz dua ettikçe, siz arkamızda durdukça Korkuteli'nin Değişimi ve Gelişimi devam edecek.” İfadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.