SON DAKİKA
Hava Durumu

KIRMIZI LİSTE UÇTU

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası 25’ inci Olağan Genel Kurulu dün Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Genel Kurulun kazananı kırmızı liste ile Mesut Kurtoğlu oldu. Genel Kurulda; Mesut Kurtoğlu 418 oy alarak birinciliği göğüslerken, Mehmet Küçükkavukcu 332, Mustafa Küçükkarasucu 308, Fahrettin Özbek 144 oy aldı. 18 oy ise geçersiz sayıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2022 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2022 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KIRMIZI LİSTE UÇTU

ESNAF “KURTOĞLU” DEDİ

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kurulu dün Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda Mesut Kurtoğlu kırmızı, Mehmet Küçükkavukcu yeşil, Mustafa Küçükkarasucu beyaz, Fahrettin Özbek turuncu renk ile yarıştı.  Büyük bir heyecan içerisinde gerçekleştirilen Genel Kurulun sonunda Mesut Kurtoğlu 418 oy alarak odanın yeni başkanı oldu.

 

KATILIM ÇOK YÜKSEK OLDU

Genel kurulun Divan Başkanlığını Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları ve odanın bütçesi oy birliği ile kabul edildi.  Genel Kurula; Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğalgazcılar Esnaf Odası Başkanı Ünal Ersan, Terziler Yorgancılar Kuru Temizlemeciler Esnaf Odası Başkanı Fatih Yenice,  Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi Korkuteli Şoförler Odası Başkanı Kemal Istık, Elmalı Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Aslan ile çok sayıda esnaf katıldı.

 

1220 ESNAF OY KULLANDI

Başkan adayları alınan karar üzerine konuşma yapmadılar. İlgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Adayları hep birlikte kürsüye çıkarak Başkan Dere’nin öncülüğünde birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Ardından seçime geçildi. 4 listenin yarıştığı seçimde 1220 esnaf oy kullandı. Seçimler sonucunda 418 oy alan Mesut Kurtoğlu odanın yeni başkanı olurken, Mehmet Küçükkavukcu 332, Mustafa Küçükkarasucu 308, Fahrettin Özbek 144 oy aldı. 18 oy ise geçersiz sayıldı.

 

İŞTE KURTOĞLU’NUN YÖNETİMİ:

Mesut Kurtoğlu başkanlığındaki Oda Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Süleyman Koyuıncuoğlu, Şükran Taş, Mehmet Özkan, Mutlu Kardıçlı, Mustafa Tuncer, Yener Kandemir, Şahali Kızıl, Ali Erkuş. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Ramazan Karakaya, Hasan Sercan Dönmez, Mehmet Kasap, Ali Vural, Mehmet Ünver, Emin Demirayak, Ayla Hancıoğlu, Ekrem Yılmaz, Murat Beyoğlu. Denetim Kurulu Asil Üyeler; Selçuk Kızıl, Hasan Uzun, Süleyman Gübeş. Denetim Kurulu Yedek Üyeler; Alican Özdoğan, Murat Bayıklılar, Sadık Korkut’dan oluştu.

 

VEFA BORCUMUZU HİZMET EDEREK ÖDEMEK İSTEDİK

Seçim sonucunda salon büyük bir coşkuya sahne olurken, diğer başkan adayları da Kurtoğlu’nu tebrik ederek başarılar diledi. Başkan Kurtoğlu tek tek tebrikleri kabul ederken oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Kurtoğlu konuşmasında; “6 aylık uzun bir süreçti, gecemizi gündüzümüze katarak çok çalıştık. 11 yaşından beri esnafın içinde büyümüş biri olarak esnafımıza olan vefa borcumuzu onlara hizmet ederek ödemek istedik.

 

 

TÜM ESNAFLARIMIZA AYNI MESAFEDEYİZ

Esnafımız da bizi bu göreve layık gördü. Seçim bitti, tüm esnaflarımıza aynı mesafedeyiz. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan her zaman destekleyen aileme, yönetim kurulu üyelerimize, bize oy veren oy vermeyen tüm herkesten Allah razı olsun. Hepsine teker teker çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.