SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ BAYRAMLAŞTI

Korkuteli'nde Ramazan Bayramı nedeniyle Protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaşma töreni düzenlendi. Bu yıl Bayramın birinci günü Korkuteli Kaymakamlık binasında başlayan programın ardından bayramlaşma İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi ziyaretleri ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 KORKUTELİ BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı nedeniyle Korkuteli Hükümet binası önünde ve Kaymakamlık makamında düzenlenen bayramlaşmaya Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Harun Kazez, Belediye Başkan Vekili Osman Deviren, daire müdürleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

HUZUR VE GÜVEN İÇİNDE KUTLUYORUZ

Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Harun Kazez, “Bir Bayramı daha, hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın ayı olan Ramazan'ı geride bırakıp Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşarken sevgileri birleştiren, kardeşlik duygularını pekiştiren, hüzünleri azaltan, sevinçleri çoğaltan Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Kaymakamlık makamındaki bayramlaşma programının ardından Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili Harun Kazez, beraberindekilerle birlikte Emniyet Müdürlüğünü personellerini ve İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı.  Protokol üyeleri Korkuteli Devlet Hastanesini de ziyaret ederek Hastanede yatan hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.