SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Korkuteli Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi istişare toplantısı geçtiğimiz günlerde Gümüşhan Otel'de gerçekleşti. Toplantıda Kooperatifin gelişimi için hayati önem taşıyan Yeni Sanayi Sitesinin yapım aşamaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2022 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2022 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

 

Kooperatif Başkanı Zafer Kehya başkanlığında yapılan toplantıya; Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, oda başkanları Kooperatif üyeleri ile ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Sanayi sitesinin sorunları ve talepleri ile ilgili yapılan toplantıda sorunların çözümü noktasında istişare edilerek izlenmesi gereken yollarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

 

BU SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ, KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Toplantıda konuşan Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar; “Biz İktidar partisi olarak Cumhur İttifakı ile birlikte üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Hükümet kanadından belediye kanadında gerekli ne destek lazımsa yapmaya hazırız. Zorlu bir süreç ama bu yola çıkıldı bu saatten sonra bu işle alakalı inşallah bir sorun çıkmayacak.  Bu sürecin takipçisiyiz, kimsenin şüphesi olmasın.” Diye konuştu.

 

HER DAİM YANINIZDA OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev; “Bu kooperatif sürecinde ilçemize gelecek olan bu yatırım için gereken desteği veririz diye Zafer Başkanımıza ifade etmiştik. İlçemize bir yatırım gelecek, Sanayi esnafımızın mekan problemini yakından biliyorduk Yeni bir yatırımın gelmesi hem esnafımıza katkı sağlayacak hemde ilçe ekonomimize katkı sağlayacak. Dolayısıyla bu sürecin sonuçlandırılması ve ilk kazmanın vurulması için her daim yanınızda olacağız.” Diye konuştu.

 

SANAYİ ESNAFI RAHAT BİR NEFES ALINACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara; “Bir süredir Küçük Sanayi Sitesinin oluşumu konuşuluyor. Büyükşehir Belediyemizin de bu konuda girişimleri olumlu. El birliği ile hep birlikte bu sorunu çözeceğiz. Sanayideki o yoğunluk aşılarak rahat bir nefes alınacak. İlçemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederek elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum.” Diye konuştu.

 

EKONOMİK AÇIDAN DA İLÇEMİZ GELİŞECEK

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz; “İlçemizin sanayi esnafları konusunda ciddi anlamda yer sorunları vardı. Bu yapılacak olan yeni kooperatif düzenlemeyle bir nebzede olsa rahatlatacak. Ekonomik açıdan da ilçemiz gelişecek bu konuda da Büyükşehir kanadında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.” Dedi.

 

TARIM NE KADAR ÖNEMLİYSE SANAYİDE O KADAR ÖNEMLİ

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar; “Korkuteli’mizin en büyük eksikliklerinden biriydi. Malum şuandaki Sanayi Sitemiz Korkuteli’ne artık yetmez oldu. Bu yeni sanayi sitesini bizlere kazandırmaya vesile olan bu işin altında imzası emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Bir ilçenin gelişimi için tarım ne kadar önemliyse sanayide o kadar önemli. İnşallah yeni sanayi sitesinin ardından ilçemize Organize Sanayi Siteleri de kazandırılır. “ dedi.

 

GELECEK NESİLLER İÇİN BİR ADIM ATTINIZ

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek; “Bazı zamanlar vardır, bazı dönemler vardır bir köy için, mahalle için belde için ilçe için bir ülke için zaman süreci içerisinde değişim ve gelişim için yöneticilerin fazla fazla emek sarf ettiği alın teri döktüğü zamanlar vardır. Ama bu bir ideal içindir, değişim içindir. Şuanda sizlerde kendi sektörünüz için ilçemizin değişimi ve gelişimine hem şahsınız hem de gelecek nesiller için bir adım attınız. Öncelikle Zafer Başkan nezdinde tüm yönetime ve katkı koyarak umutla bekleyen ilçe esnafımıza ilçemize kattığınız değerler için teşekkür ediyorum. Benim belediye başkanlığımdan çok önce fikren başlamış, bazı adımlar atılmış bir dönemde yönetiminiz ve sizler elinizden geleni hiç olmazsa yer olarak bir yeri tespit etmekle bu değişim ve gelişime başladınız.” Dedi. Yapım aşamaları ile ilgili süreç hakkında bilgilendirmede bulunan Ömer Başkan, Bugün itibariyle Bismillah dedik her şey çok düzgün gitti bir sıkıntı yaşamadık normal şartlarda 18 ay sonra kazmayı anca vuracağız.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.