SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ, MANAVGAT’TA KRİZ MERKEZİ OLUŞTURDU

Antalya Valisi Ersin Yazıcı’nın talimatı üzerine Korkuteli Belediyesi, Manavgat Çeltikçi İlkokulu'nda Kriz Merkezi oluşturdu. Oluşturulan kriz merkeziyle yangın da zarar gören 9 köyün, sağlık, gıda, sosyal destek vb. her türlü yardımı karşılanacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2021 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2021 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ, MANAVGAT’TA KRİZ MERKEZİ OLUŞTURDU

İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Mustafa Başoğlu, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ile Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek geçtiğimiz gün akşam Manavgat Çeltikçi İlkokulu'nda oluşturulan Kriz Merkezinde bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

ZOR GÜNLERİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Antalya Valisi Ersin Yazıcı; “Birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu yardımınız Manavgat ile Korkuteli arasında dostluk bağlarını kuvvetlendirecek. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." Dedi. Korkuteli Belediyesi tarafından Manavgat Çeltikçi İlkokulu'nda oluşturulan Kriz Yönetim Merkezi ile Manavgat'ta yangında zarar gören 9 köyün, sağlık, gıda, sosyal destek vb. her türlü yardımı karşılanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.