SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ MECLİSİNDE TUVALET POLEMİĞİ

Korkuteli Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında dün Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ile İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Ali Ateş arasında kısa süreli bir polemik yaşandı. İyi Partili Ateş, kendisine yazılan 3150 TL cezaya tepki gösterirken bir taraftan da Belediye İşhanın da bulunan tuvaletlerle ilgili Başkan İşlek’e çözüm önerisi olup olmadığını sordu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ MECLİSİNDE TUVALET POLEMİĞİ

3 BİN 150 TL CEZA YİYEN KÜÇÜK ESNAF BENİM

İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Ali Ateş dün gerçekleşen Haziran Meclisinin dilek ve temenni bölümünde Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’e iki soru yöneltti. Ateş konuşmasında; “Başkanım size iki sorum olacak birincisi pazarcı ve Arasta esnafımızın haklı olarak bizlere serzenişte bulunduğu WC konusunda bir çözüm öneriniz var mı? İkincisi, dün akşam sosyal medyadan kendim izledim sabrı taşan küçük esnaftan bahsettiniz. Ben küçük esnafım 10 dakikalığına temizlik yaparken 3 bin 150 TL ceza yiyen küçük esnaf benim. Kendimi de hatırlatmak istedim.” Diye konuştu.

 

CEZADAN ÖNCE SENİN DÜKKÂNINA KAÇ KERE GELİNDİ

Bunun üzerine Başkan İşlek; “Ali bey sondan başlayayım. Ben 26 aydır diş sıkmaktan gerilmesin demekten atılan iftiralara eyvallah demekten bıktım. Eğer istiyorsan bu akşam sosyal medyandan senin oraya 3 Bin 150 TL o cezayı yemeden önce senin dükkânına kaç kere gelindi, kaç tebligat yapıldı. İkincisi ben göreve geldiğim gündem itibaren Zabıtamızın yakasında kamerası vardır. Ve resmi olarak bunu yapar. Ben pandemi sürecinde buradaki esnafların hiçbir tanesine senin dışında ceza kesmedim. Ama sana da siyaseten kesmedim. Buradaki esnafın tamamı şunu biliyor. Çıkın buradan zabıtaya bakın Allah aşkına Korkuteli esnafı söylesin saat:5’e 5 kala sadece Ali Ateşe değil, zabıtanın üç tane aracı bir tanesi de ATV’si 4 tane ekip 4 bölgede saat:5’te gider kapatmasıyla ilgili uyarılarını verir. Ceza kesmez, 6 kere gelinmiş senim dükkanına, 5’i sözlü uyarı.

 

BEN KANUNU UYGULARKEN SİYASETEN UYGULAMAM

Şunu söylemeye çalışıyorum; yazık günah adalet diyorsan siyaset diyorsan benim amcamın oğlu Emin Sapmaz benim annem, babam, kardeşimde dahil ben kanunu uygularken siyaseten uygulamam. Git bak Emin Sapmaz’a 52 Bin TL ceza kestim ben. Benim eşime yanlış parktan dolayı polis yanımdayken o cezayı yiyeceksin demişim karıma ona torpil yapmamışım. Şimdi kusura bakmayın. Meclis üyesiymiş Ömer İşlekmiş, babammış, o partiliymiş, bu partiliymiş ben kanuni kurum yönetiyorum. Tekrar efendice söylüyorum Şahsına alınma 153’e gelen şeyi benimle bağdaştırdın.  Gerek yok orada Zabıta sana diyor ki size gelmedik sadece Ali Bey gel istersen beraber dolaşalım biz her akşam 5’te kontrol yapıyoruz diyor. Sana acımıyorum, senin yaptığın paylaşıma da acımıyorum çünkü herkes kendi karakterine göre devam ediyor. Benim acıdığım o yalan yanlış paylaşımından dolayı alt tarafta okuduğum yorumlar var ya yazık günah hepsinin vebaline girdin sen.” Diye konuştu.

 

GÜNDE 4 KERE TEMİZLENİYOR O TUVALET

Belediye İşhanı’nda bulunan tuvaletler hakkında ise Başkan İşlek, “Sadık bey o tuvalet günde kaç kere temizleniyor,  kaç kere temizlenmiş hali var. Videolarını meclisten sonra atın sonra Pazar günü sadece o reklamları yapmak üzere 3-5 müptezelin oraya neler attığının kamera kayıtlarını da atın. Bir hafta sonra ben bunların hepsini yapacağım. 6 aydır herkes bir hal tutturmuş iftira, yalan…. Günde 4 kere temizleniyor o tuvalet. Sadık bey burada Temizlik İşlerinden sorumlu kişi.” Dedi. Yeni tuvalet yapacak mısınız sorusu ise; “Müsaade ederseniz Arasta yapılırsa yapılır en iyisi yapılır. O zaman cevabını şunu söyleyeyim istersen gel şimdi beraber Seyir parkta dahil bizim yaptığımız projelerde nasıl bir tuvalet yapıyoruz, nasıl bakıyoruz, tuvaletin bizim için nasıl önemli olduğunu bizim yaptığımız projelerdeki tuvaletlerde görebilirsiniz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.