SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ’MİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, önceki gün gerçekleşen üç kademe ilçe yönetimi toplantısı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2022 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2022 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 KORKUTELİ’MİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Sancaktar paylaşımında; “Sevgili Hemşerilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım; Yerel Seçimlerden önce atamayla geldiğimiz göreve, 23 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen 7. Olağan kongremizde büyüklerimizin teveccühü, delegelerimizin desteği ile yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte İlçe Başkanlığına yeniden seçildik. 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Korkuteli İçin İnandığın Yolda Yürü sloganıyla girdiğimiz kongremizin üzerinden bugün itibariyle 2 yıl geçmiştir. Her ne kadar pandemiye takılsak da siz değerli hemşerilerimizin yanında olmaya çalıştık.Bugün itibariyle de Partimizde mevcut görevde olan, daha önce görev almış ve Ak Partiye gönül vermiş her bir arkadaşımız ile birlikte Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023 seçimlerinde tekrar Başkan yapmak için var gücümüzle çalışacağız.

BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Dün akşam Ana Kademe, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Meclis Üyelerimizle bir araya geldik. Ak Parti Korkuteli Ailesini bu güzel günde yalnız bırakmayan İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keyik Yılmaz, Kordinatörlerimiz Berkant Yavuz, Ozan Öz, İlker Koç, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Ayşenur Yıldız ve Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılarımız Ömer Tonoğlu ve Hüseyin Emre Yücel’e şahsım ve teşkilatım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Korkuteli’mizin en güçlü partisi olarak, 20 yıldır olduğu gibi milletimizle birlikte memleketimiz için bir ve beraber olacağız. Hep Birlikte Korkuteli’miz İçin Çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.