SON DAKİKA
Hava Durumu

“KORKUTELİ’MİZE DAHA FAZLASI YARAŞIR”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’nde asfalt ve yol onarım çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla Mehmet Akif Ersoy Caddesinin Tefenni Bulvarı ile Uzunoluk Köprüsü arasında kalan 1250 Metrelik kısmının asfaltını tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“KORKUTELİ’MİZE DAHA FAZLASI YARAŞIR”

MUHTAR’DAN BAŞKAN BÖCEK’E ZİYARET

Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammed Ali Üzüm gerçekleşen yol çalışmaları ile ilgili; “Burası Mehmet Akif Ersoy Caddesi. Korkuteli’nin en ana omurga yollarından bir tanesi. Daha önce bu yolu da kapsayan ve mahallemizin yukarı kısmında kanlan alanların alt yapı çalışmaları, bakımları yapıldı. Doğalgazda aynı şekilde aşağıya alındı. Yolun artık sadece sıcak asfalt kısmı kalmıştı. Büyükşehir Belediyemiz de bunu tamamladı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

2023 YILI İÇERİSİNDE İSTİKLAL CADDESİNDE ÇALIŞMA YAPILACAK

ABB Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin ise; “Daha önce alt yapı kurumlarının buraya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı yollarda bazı çukurlar oluştu. Bazı ondülasyonlar oldu ve bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatlarıyla bu yolun yenilenmesi istendi. Mehmet Akif Ersoy Caddesinin Tefenni Bulvarı ile Uzunoluk Köprüsü arasında kalan 1250 Metrelik kısmının asfaltını tamamlamış bulunuyoruz. Bundan sonra kaldırımların yenilenmesi, bordürlerin yapılması, yol çizgilerinin de yapılması ile yola trafiğe açacağız. Daha sonra 2023 yılı içerisinde İstiklal Caddesi’nin asfalt serimini, yenilemesi işlemini yapacağız.” Dedi.

12 KM UZUNLUĞUNDA BİR YAMA İŞLEMİ YAPILDI

Temuçin; “Başkan Muhittin Böcek Korkutelili vatandaşların doğalgaz konforuna daha hızlı ulaşması için tüm imkanlarını seferber etti. Enerya Dağıtım Şirketinin ödemesi gereken alt yapı ruhsat bedellerini ve çalışma sonrası bozulan yolların onarım işlerini Meclis kararı ile Büyükşehir Belediyesi üstlendi.  Enerya’nın Korkuteli ilçesine gazı ulaştırmak adına yapmış olduğu işleri tamamlandığında Enerya’nın kazmış olduğu bu alanların asfalt yaması da bize ait yollarda Büyükşehir Belediyemizce yapılması kararı alındı. Toplamda 12 km uzunluğunda bir yama işlemi yapıldı. Yama maliyeti ve buraya sermiş olduğumuz asfalt ve kaldırım yenilemesinin maliyeti toplamda 9 milyon 550 bin tutmaktadır. “ diye konuştu. Başkan Böcek, sosyal medya hesabından “Korkuteli’mize #dahadafazlası yaraşır” diyerek; “İlçemizin genelinde asfalt ve yol onarım çalışmalarımız tamamlandı. Asfaltı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ni de en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine açacağız.” Paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.