SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ’NDE BELEDİYE TESİSLERİ AÇILDI

Uzunca bir süredir Covid 19 pandemisi nedeniyle kapalı bulunan Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisler Normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte dün itibariyle vatandaşların hizmetine hazır hale getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2021 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2021 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ’NDE BELEDİYE TESİSLERİ AÇILDI

SOSYAL TESİSLER HİZMETTE

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kademeli normalleşme kararlarının açıklanmasının ardından Korkuteli Belediyesi bünyesindeki; Kanal Korkuteli, Seyirpark, 1071 Alparslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesi ile Altuncan Hatun Kadın Merkezi vatandaşlara kapılarını açtı. İçişleri Bakanlığı’nın kademeli normalleşme takvimi doğrultusunda kapılarını yeniden vatandaşlara açan tesisler saat 08.00 ile 21.00 saatleri arasında korona virüs önlemleri kapsamında vatandaşlara hizmet edecek.

 

ESNAFIMIZ VE İLÇEMİZ KAZANSIN

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek tesislerin faaliyete başlaması ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; "Haydi Korkuteli’m, Çevre il ve ilçelerimize tesislerimizin açıldığını beraberce duyuralım. Sizlerden istirhamım, bu görsellerimizi Paylaşalım ki, Korkuteli’mize dışarıdan misafirlerimiz gelsin. Gelsinler ki esnafımız ve ilçemiz kazansın. Bu tesisler sizin, ailenizin, gençlerimizin, çocuklarımızın dolayısı ile İlçemizdeki her bir bireyin hakkı var buralarda. Gelin ilçemizi beraberce tanıtalım, geliştirelim. "Birlikte BİZ Kazanıyoruz..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.