SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ’NDE KARNE SEVİNCİ

Korkuteli’nde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle karnesini alan 9 bin 410 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Yaşar Yalçın İlkokulu ve Nadide-Ahmet Balaban Anaokulunda karne töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2022 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2022 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ’NDE KARNE SEVİNCİ

KARNE HEYECANINA ORTAK OLDULAR

Korkuteli Kaymakamı Resul Özdemir, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vedat Kılınç, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak Yaşar Yalçın İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Okulda sınıfları gezen Kaymakam Resul Özdemir, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Yaşar Yalçın ilkokulunda öğrencilere karne dağıttılar.

 

BİZİM EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, “Bugün itibariyle 1’inci kanaat dönemini sağlıkla, başarıyla tamamladık. Bu anlamda tüm meslektaşlarıma, öğrencilerime ve velilerimize yürekten teşekkür ediyor, 2’inci kanaat dönemini de hep birlikte sağlıkla geçirmeyi temenni ediyorum. Öğrencilerimiz bizim için en kıymetli varlıklardır. Onları notlarıyla değil yüreklerinde sevgiyle, gösterdikleri emekle, gözlerindeki ışıkla değerlendiriyor, bağrımıza basıyoruz. Öğrencilerimiz tatillerini bol bol dinlenerek, oyun oynayarak, kitap okuyarak, aileleriyle ve sevdikleriyle vakit geçirerek en verimli şekilde değerlendirsinler. Onların okumaları, hayata bilinçle, bilgiyle hazırlanmaları bizlerin en büyük temennisidir” dedi.

 

AYNI HEYECAN VE İSTEKLE DEVAM EDECEĞİZ

Yarıyıl tatilinde öğrencilere bol bol kitap okumaları gerektiğini hatırlatan Kaymakam Resul Özdemir ise,“6 Eylül 2021 tarihinde, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi ilimizde de başlamıştı. Bugün 1’inci dönemi tamamlamış bulunuyoruz. 54 okulumuzda, 9 bin 410 öğrencimiz ve 768 Öğretmenimizle eğitim-öğretim hizmeti verildi. İnşallah ikinci dönem de aynı heyecan ve istekle devam edeceğiz. Ben bu dönemde, Korkuteli’mizin eğitimini daha ileriye götürme gayreti gösteren, en üst yöneticisinden başlayarak, görev yapan bütün personelimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.