SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ’NDE TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI

Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kooperatif Market Batı Akdeniz bölgesi genelindeki 43’üncü mağazası Korkuteli’nde açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2022 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2022 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ’NDE TARIM KREDİ KOOPERATİF MARKET AÇILDI

Törenle hizmete açıldı

Üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören ve kaliteli gıdayı uygun fiyatlarla vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını günden güne genişletiyor. Kooperatif Marketin batı Akdeniz’de 43’üncü şubesi Korkuteli’nde düzenlenen törenle hizmete girdi.Törene Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı Şeyhali Kara, Tarım Kredi Kooperatifleri batı Akdeniz bölge müdürü Adem Doğru, şirket ve kooperatif yetkilileri ile vatandaşlar katıldı. Açılışa katılan Tarım Kredi Kooperatifleri batı Akdeniz bölge müdürü Adem Doğru, Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçesinde kısa süre içinde bu marketlerin sayısının arttığını, Tarım Kredi Kooperatiflerinin üreticiyle tüketici arasında çok önemli bir köprü olduğunu söyledi.

 

Kaliteli Gıda Uygun Fiyat

Marketin, güvenilir ve makul alışverişin adresi olduğunu ifade eden Tarım Kredi Kooperatifleri batı Akdeniz bölge müdürü Adem Doğru,  “Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesi, 17 Bölge Birliği, 1615 kooperatifi, 200 hizmet bürosu, 19 iştiraki ile çiftçimizin hizmetinde olan bir kooperatif yapılanmasıdır. Tüm dünya örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de Tarım Kredi Kooperatifleri bir elini çiftçiye uzatırken, diğer taraftan da tüketicinin yanında yer almaktadır. Üretici ile tüketici arasında köprü olma noktasında yapılanmasını hızlı bir şekilde geliştirerek dönüştürmektedir. Güvenilir gıdanın temini noktasında önemli bir görevi üstlenen şirketimiz piyasaları da regüle etmektedir. Çiftçinin üretim ihtiyaçlarını karşılarken girdi fiyatlarında karlılık yerine memnuniyeti önceleyen Tarım Kredi Kooperatif Market bu fiyat politikasıyla tüketicilerin yerli ve kaliteli gıdaya en uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamaktadır. Kooperatif Market Türkiye genelinde 68 ilde hizmet vermektedir. 2021 sonunda 700‘e ulaşan mağaza sayısını, 2022 yılının ilk çeyreğinde 1000’e ulaştırarak, perakende sektöründe zirveye doğru emin adımlarla ilerlemeyi hedeflemektedir. Antalya - Korkuteli mağazası ile batı Akdeniz’deki mağaza sayısı 43’ye ulaşmıştır” dedi.

Konuşmaların ardından, dua edilerek mağazanın açılışı gerçekleşti. Açılışa katılan protokol üyeleri mağazayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Marketin açılmasıyla birlikte yoğun bir alışveriş yapıldı. Vatandaşlar özelikle Yağ’a hücum etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.