SON DAKİKA
Hava Durumu

“KORKUTELİ’Nİ PATATES TARLASINA ÇEVİRDİLER”

Saadet Partisi Korkuteli Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Mehmet Manavoğlu dün gerçekleştirilen Ocak Ayı Belediye Meclis Toplantısının Dilek ve Temenniler bölümünde ilçede doğalgaz çalışmalarını yürüten müteahhidi eleştirerek İktidar Partisi İlçe Başkanı Kemal Sancaktar’ın duruma müdahale etmesini istedi. Manavoğlu; “Korkuteli’ni patates tarlasına çevirdiler. Bunlara hükmedecek bir güç yok mu, bu memleket bizim.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2022 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2022 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“KORKUTELİ’Nİ PATATES TARLASINA ÇEVİRDİLER”

Saadet Partili Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu konuşmasında; “Bu doğalgazı yapan müteahhit hakkında eleştirilerim var. Bunu burada dile getirip İktidar Partisi İlçe Başkanı tarafından biraz daha bu insanları uyarmalarını rica edeceğim. Özellikle bu arkadaşlar Ballık Yolundan başladılar ana hattı çekmeye. Tabi Ballık Yolu da asfaltlandı. Birçok ova köyümüzün kullandığı bir yol. Başladılar boruları asfalttan kazmaya onları defalarca uyarmamıza rağmen şarampol bir metre sağ taraftan inse şarampolden gidecek. Şarampolden gittiğinde telefon alt yapısı yok, elektrik alt yapısı yok internet yok, kanalizasyon yok, içme suyu yok bildiğiniz dağ. “ diye konuştu.

MANAVOĞLU İSYAN ETTİ

Adamlara bir türlü laf hükmedemedik diyerek sözlerini sürdüren Manavoğlu; “Fen İşleri Müdürünü aradım, Osman Beyi aradım Adamlar hiçbir şekilde züccaciye dükkanına girmiş fil gibi kafasına göre asfaltı tarumar etti gitti. Şehir içine girdiler yine aynı şekilde. Bakıyoruz şehir içinde 30 tonluk makinelerle 110’luk kovalarla geçeceği bordürleri hızlı iş yapabilmek için tarumar etti . Şimdi doğalgaz tamam getirenlerden Allah razı olsun. Ama kaş yaparken göz çıkartmayın. Korkuteli’ni patates tarlasına çevirdiler. Bunlara hükmedecek bir güç yok mu, bu memleket bizim. Allah aşkına şimdi Ana caddeye geldiler kafalarına göre giriş yolundan sağ taraftan gittiler. Büyükşehir’imizde geldi Allah razı olsun bütün ekip yaptılar. Ama bakıyorsun bir ay bir buçuk ay sonra bu kez diğer tarafını kazdılar Şimdi ara yolları kazıyorlar. Bunların bir stratejisi yok mu. Tamam icraat yapıyor ama bir çakıl taşının hesabını sormakta bize düşecek . “ diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.