SON DAKİKA
Hava Durumu

KORKUTELİ TARIMININ GELECEĞİ KONUŞULACAK

Saadet Partisi büyük sorunlarla boğuşan tarım ve hayvancılık sektörünü düzenleyeceği çalıştay ile ele alıyor. 29 Mart Salı günü Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenecek çalıştayda Korkuteli Tarımının geleceği konuşulacak. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Yusuf Sarıcalar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen’in de katılacağı çalıştaya tüm üreticileri davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KORKUTELİ TARIMININ GELECEĞİ KONUŞULACAK

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI ELE ALINACAK

Ortaya çıkan sorunların tespiti ve çözüm önerilerini dile getiren önemli çalıştaylara imza atan Saadet Partisi, bu çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yeri olan ilçemizde düzenlenecek olan ‘Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’nda sorunlar tüm yönleri ile ele alınacak, çözüm önerileri dile getirilecek.

SÖZ ÇİFTÇİDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen’in de katılacağı çalıştayda bir türlü düzlüğe çıkamayan tarım ve hayvancılık sektörü görüşülecek. Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı’nda sayıları giderek azalan çiftçilerin sorunları başta olmak üzere ithal buğday, ithal et konularına ilişkin sorunların yanı sıra üreticiler talep ve beklentilerini dile getirecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.