SON DAKİKA
Hava Durumu

KÜÇÜKKARASUCU VE EKİBİ HIZ KESMİYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Mustafa Küçükkarasucu ve yönetimi önümüzdeki aylarda yapılması beklenen seçimli genel kurul öncesinde esnafın sıkıntılarına ortak olmaya, sorunları birebir esnaf ile görüşmeye devam ediyor. Küçükkarasucu Yeşilyayla, Çomaklı, Bozova ve Sımandır Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ile bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2021 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2021 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 KÜÇÜKKARASUCU VE EKİBİ HIZ KESMİYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası için ilk adaylığını açıklayan isim Korkuteli’nin sevilen esnaflarından Mustafa Küçükkarasucu adaylık çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırarak, odaya kayıtlı esnaf ve sanatkarlara yapacağı çalışmaları anlatıp, destek istemeye devam ediyor. Adaylığının ilk günlerinden bugüne üyelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyen, çözüm üreten bir yönetim anlayışı ile çalışacaklarını vurgulayan başkan adayı Küçükkarasucu, esnaf ziyaretleri kapsamında Yeşilyayla, Çomaklı, Bozova ve Sımandır Mahallelerini ziyaret etti.

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Küçükkarasucu ziyaretler ile ilgili; “Yönetimimizle yola çıktığımız günden beri, üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Dersimizi iyi çalıştık, üyelerimiz sağ olsunlar, bu süreçte çok büyük destek veriyorlar. Biz Ahilik geleneğine inanan esnaflarız. Esnafımızın güçlü olması için birlik ve beraberlik şarttır. Allah'ın izniyle, biz yönetim olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Alın teriyle gece gündüz demeden ekmek parası için mücadele eden üyelerimizin daha refah seviyelerde yaşam sürdürebilmeleri için çalışacağız. Yeşilyayla, Çomaklı, Bozova ve Sımandır Mahallerini ziyaret ederek esnaflarımız ile bir araya geldik. Sohbeti güzel insanlar bizi de çok güzel karşıladılar ve ağırladılar. Herkese teşekkür ederiz. Emekçimizin yanındayız. Biz birlikte söz sahibi olacağız.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.