SON DAKİKA
Hava Durumu

KURTOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Korkuteli’nin tanınmış esnaflarından Mesut Kurtoğlu, Şubat ayında gerçekleşmesi beklenen Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kuruluna adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2021 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2021 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
KURTOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin seçimli genel kurulunun geçtiğimiz aylarda gerçekleşmesinin ardından gözler Şubat ayında gerçekleşmesi planlanan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimine çevrildi. Esnaf Odasına geçtiğimiz günlerde Mustafa Küçükkarasucu’nun adaylığını açıklamasının ardından dünde ilçemiz esnaflarından Çorbacım Restaurant Sahibi Mesut Kurtoğlu aday olduğunu açıkladı.

TÜM ESNAFLARIMIZIN DESTEĞİNE TALİBİM

Kurtoğlu, önceki gün yaptığı istişare toplantısında adaylığını kesinleştirdi. Dün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kurtoğlu; “Esnaf ,tüccar ve diğer meslek sahipleri adına hakkımızı savunmak, hak ettiğimizi almak, hep beraber kalkınmak ve birlik olmak için Ahilik anlayışından ve ilkelerinden ayrılmadan Korkuteli esnaf ve sanatkarlar odası başkan adaylığımı açıklıyorum. Çıktığımız bu yolda tüm esnaflarımızın desteğine talibim. Allah niyetimizi Salih, nasibimizi hayır eylesin. Selam ve dua ile.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.