SON DAKİKA
Hava Durumu

LOKOMOTİF OSB’YE 4.0 ALTYAPISI

Korkuteli Mermer İhtisas OSB (KORMER OSB), ileri teknolojinin kusursuz ortamda üretilmesi amacıyla Endüstri 4.0 altyapısına uygun tasarlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2022 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2022 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
LOKOMOTİF OSB’YE 4.0 ALTYAPISI

 

İHRACATA DEĞER, İSTİHDAMA KATKI

Antalya’nın ekonomik büyümesine tuğla koyması hedeflenen Korkuteli Mermer İhtisas OSB (KORMER OSB), bölgeye büyük ivme kazandıracak. İhracatta katma değer yaratacak ve istihdama katkı sağlayacak projede büyük mesafe kat edildi. Aynı zamanda Antalya TSO Başkanı olan OSB Başkanı Davut Çetin, ilerleyen zamanlarda bölgede önemli çalışmaların devreye alınacağını ifade ederek, teknolojik bir OSB kurulacağının sinyallerini verdi.
   

OSB’NİN “VİTRİNİ” TAMAMLANDI

Müteşebbis Heyeti Üyelerinin katılımı ile yapılan toplantıda konuşan Başkan Çetin, KORMER OSB’de tüm kanuni alt yapı hazırlıklarının tamamlandığını belirterek şunları söyledi: “Korkuteli ilçemize ve bütün bölgeye büyük ivme kazandıracak, istihdama katkı sağlayacak Mermer OSB için çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda tüm kanuni alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Bölge adına Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresi alındı. Bölgenin çalışmalarının anlatılacağı web sayfası kormer.org.tr ismiyle alındı. Sosyal medya hesapları tanımlandı. Yapılan çalışmaları bu platformlardan kamuoyu ile de paylaşacağız” dedi.
   

PROJENİN LOKOMOTİFİ

Bölgenin, çevreye duyarlı ve endüstri 4.0 teknolojilerine uygun olarak tasarlanarak, bu öncelikler gözetilerek faaliyete geçeceğini söyleyen Davut Çetin, “Burada işlenen mermer, katma değerli bir ürün olarak ihraç edilecek” şeklinde konuştu. Toplantıda, projede lokomotif görevi üstlenen ATSO’nun bu girişiminin bölgeye büyük bir ivme katacağı da vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.