SON DAKİKA
Hava Durumu

MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA'DA ZAFER DENİZ'İN OLDU

Memleket Partisi'nin Antalya'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde seçimin kazananı Ramazan Deniz ve ekibi oldu. Kongreye Memleket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MEMLEKET PARTİSİ ANTALYA'DA ZAFER DENİZ'İN OLDU

ADAYLAR KIYASIYA YARIŞTI

Hüseyin Baraner ve yönetim kurulunun görevden alınması ile birlikte; Mustafa Kavasoğlu başkanlığında 7 kişilik geçici kurulun atanmasının ardından başlayan 'Olağanüstü Kongre' sürecinde adaylar kıyasıya yarıştı. 19 Mart Cumartesi günü Cam Piramit Düden Salon'un da gerçekleştirilen kongre büyük bir coşku ile başladı. Katılımın dikkat çekici bir şekilde yüksek olması ve salonun hınca hınç dolması ise gözlerden kaçmadı. Memleket Partisi delegelerini yüzde 90 oranında katılım sağladığı kongrede coşku ve heyecan en üst seviyedeydi. Salonda İl Başkan adayı Ramazan Deniz adına gerçekleştirilen kartografiler büyük beğeni ve alkış aldı. 45 günlük seçim çalışmaları sürecinde birleştirici bir tavır sergileyerek tüm partililerin gönlünde taht kuran başkan adayı Ramazan Deniz; "Öncelikle tüm zorluklara karşın canla başla çalışarak bu süreci en sağlıklı biçimde geçirmemizi sağlayan genel merkezimiz tarafından görevlendirilen başta Mustafa Kavasoğlu başkanımız olmak üzere geçici yönetimimize teşekkür etmek isterim. Daha sonra da siz değerli kongre üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü burada bulunan pek çok kongre üyemizin ailesine ayıracağı vakitten alarak kendilerine plan ve projelerimizi anlattık.


DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR

Görüşmek istediğimiz halde çeşitli sebeplerle görüşemediğimiz delegelerimiz de elbette oldu.
Ancak hem görüşemediğimiz delegelerimizle hem de partimizin Antalya’daki bütün üyeleri ile seçimden sonra ki süreçte bir araya gelerek, hep özlem duyduğumuz ancak bir türlü gerçekleşmeyen birlik ve beraberliği sağlayacağız. Bugün burada sizlerin karşısında il başkan adayı olarak bulunuyor olmamın sebebini pek çok defa anlattım. Bu sebeple tekrara düşmemek adına en baştan bu konuyu anlatmayacağım. Ancak il yönetiminin görevden alınmasının ardından bu teklifi bana getirerek onurlandıran ve bu süreçte birlikte yol yürüme fırsatı bulduğum yol arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma, partililerimize destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Daha çok yolumuz var. Muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz. Yorulmamak üzere çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen siz değerli partililerimize en derin saygı ve sevgilerimi sunar yaptığımız seçimlerin memleketimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

 

AYGÜNEŞ, PROTESTO EDİLDİ

 Coşkunun ve heyecanın bir an bile azalmadığı kongrede; tansiyonun yükseldiği anlarda yaşandı.

Memleket Partisi GDK üyesi Av. Şefika Aygüneş, bir grup kadın ve delegeler tarafından protesto edildi. GDK üyesi Şefika Aygüneş 'in tarafsızlığını koruyamayarak başkan adayı Seyit Koyuncu 'ya taraf olması, delege ve ilçe başkanlarını etkilemeye yönelik sosyal medya paylaşımları ve söylemlerinden rahatsızlık duyan partililer; Başkan adayı Seyit Koyuncu 'nun konuşması sırasında bir grup kadının kürsüye sırtını dönerek protesto etmesi ve GDK üyesi Av. Şefika Aygüneş 'in kürsüye çıkması ile birlikte büyük çoğunluğunu kadınların oluşturduğu partililerin salonu terk ederek GDK üyesi Aygüneş 'i protesto ettiği görüldü.

 

MEMLEKET 'DENİZ' DEDİ

 İki adayın kıyasıya yarıştığı ve muhteşem bir atmosferde gerçekleştirilen Memleket Partisi 1'nci Olağanüstü Kongresi'nde 220 delege oy kullandı. Bu oyların 132 oy başkan adayı Ramazan Deniz'in 'Beyaz Liste' hanesine yazılırken, 78 oy ise Seyit Koyuncu 'ya yazıldı. Sayımda 10 oy ise geçersiz sayıldı.

Bu sonuçlara göre 54 oy fark ile Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Deniz seçildi.

 

İŞTE DENİZ’İN YÖNETİMİ:

Başkan Ramazan Deniz 'in seçilmesi ile birlikte Memleket Partisi il yönetim kurulu asil üyeleri;  Ayşe Gönül Ağaoğlu, Kahraman Aksu, Duygu Altındal, Hüseyin Atalay, Kerim Atalay, Bayram Atalay, Seçil Ay, Tayfun Aydoğmuş, Süleyman Canız, Ali Çelik, Murat Demircan,  Selda Demirel, Remzi Güzel, Tuğçe Kaçmaz, Yusuf Kara, Sercan Ahmet Karataş, Bahri Kendir, Reyhan Derya Koç, Ercan Nalbant, Nuri Nas, Melih Mustafa Oktay,  Arda Saçıldı, İbrahim Halil Şah, Ruhi Kazım Şahin, Şule Şahin, Nuriye Şeker, Murat Tez Başaran, Salih Umdu, Hasan Yalçın, Mehmet Yıldız

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ;

 Rıza Meşe, Ümit Akduman, Mehmet Şahin, Melek Malkoçoğlu, Lütfiye Savdı, Elif Nazlıcan Kösek, Ayşe Yılmaz, Zehra Korkmaz, Erol Avcı, Ömer Demir, Engin Dirik, Müjgan Kanlıoğlu, Fatma Tekmen, İsmail Bulut, Ahmet Poyraz olarak belirlendi. Memleket Partisi İl Başkanı Ramazan Deniz, seçim başarısının ardından akşam tüm partililer ile bir yemek organizasyonunda bir araya gelerek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.