SON DAKİKA
Hava Durumu

MEMLEKET PARTİSİ, KORKUTELİ'NE ÇIKARTMA YAPTI

Memleket Partisi'nde Hüseyin Baraner'in istifası sonrası yönetimin görevden alınması ile birlikte olağanüstü kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2022 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2022 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MEMLEKET PARTİSİ, KORKUTELİ'NE ÇIKARTMA YAPTI

Memleket Partisi Antalya İl Başkan adaylığını açıklayan Ramazan Deniz, geçtiğimiz gün Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Başkan adayı Deniz’e Korkuteli ziyareti sırasında; Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder, Kaş İlçe Başkanı Alican Karakuş ve Konyaaltı İlçe Başkanlığını temsilen Selda Demirel ve Memleket Partisi kurucu üyeleri ile birlikte Disiplin Kurulu Başkanı Tayfun Aydoğmuş eşlik etti.

TEK SEVDAMIZ MEMLEKET

Deniz beraberindeki heyet ile birlikte Memleket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular. Kalabalık bir heyet ile Korkuteli'ni ziyaret eden başkan adayı Deniz, "Tek sevdamız Memleket, yolumuz Mavi" dedi. Memleket Partisi heyeti bir dizi ziyaretlerin ardından Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine katılarak başkan adaylarına başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.