SON DAKİKA
Hava Durumu

MEMLEKET PARTİSİ YENİ YIL YEMEĞİNDE

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara'da gazeteciler ve parti yöneticileriyle yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gerçekleşen toplantıda Memleket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Osman Zeki Başol’da hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MEMLEKET PARTİSİ YENİ YIL YEMEĞİNDE

İktidara geldiklerinde şeffaf kamu yönetimi oluşturacaklarını ve rekabete açık bir ihale kanunu çıkaracaklarını belirten İnce, lüks sınıfa giren 50 bin makam aracı ile Cumhurbaşkanlığına ait 12 uçağı satacaklarını söyledi.  Turizmi, tarımı, tarıma dayalı sanayiyi, savunma sanayisini ve tekstili, öncelikli sektör olarak ilan ederek devlet olarak destekleyeceklerini ifade eden İnce, "Türkiye'de yüzde 90 yanlış işler yaptılar, arada bir doğru işler de yaptı iktidar, savunma sanayisinde. Biz onu daha da geliştireceğiz. İHA'ları SİHA'ları daha da geliştireceğiz" diye konuştu.

 

"KORKUNÇ BİR SIÇRAMA YAPACAĞIZ"

"Diktatör genel başkanlar olduğu sürece Türkiye'ye demokrasi gelmez" diyen İnce, siyasi partilerin "önce kendi kapılarının önünü süpürerek" demokrasi mücadelesi yürütmesi gerektiğini dile getirdi.Seçim anketlerinde oy oranlarının düşük gösterildiğini savunan İnce, "Kaç gösterirlerse göstersinler anketlerle hiç ilgilenmiyorum. Ne zamana kadar? 17 Mayıs 2022'ye kadar hiçbir anketle ilgilenmiyorum. Tam bir yılımızı doldurduğumuzda anketimizi yapacağız, boyumuzun ölçüsünü alacağız. Gördüğümü söyleyeyim size, korkunç bir sıçrama yapacağız" ifadesini kullandı. İnce, partililerden, genel seçimin ardından yapılacak yerel seçimler için de şimdiden çalışmaya başlamalarını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.