SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP'DEN 'MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA' KAMPANYASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, firmaları temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ederken ’Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’ başlattıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP'DEN 'MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA' KAMPANYASI

MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın şirketlerimizin, kurumlarımızın, toplumsal rahatlama adına temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır" sözlerinden yola çıkarak, 'Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası' başlattı.

DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK ÇAĞRISI

Kampanyayı duyuran MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, tüm Korkutelilileri kampanya destek vermeye davet etti. Başkan Yapılmışev; “Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrı üzerine MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı olarak “Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyamızı” başlatmış bulunuyoruz. Bu vesileyle ilçemizdeki tüm firma, şirket ve esnaflarımızı temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.