SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP İLÇE BAŞKANLARI ANTALYA’DA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatının düzenlediği aylık olağan ilçe başkanları toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Toplantıda MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev’de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 MHP İLÇE BAŞKANLARI ANTALYA’DA BULUŞTU

ABDURRAHMAN BAŞKAN’DA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev geçtiğimiz gün MHP Antalya İl Başkanlığında düzenlenen ilçe başkanları toplantısına katıldı. MHP Antalya İl Başkanlığında,  İl Başkanı Hilmi Durgun ve Antalya’nın tüm ilçe başkanlarının katıldığı İlçe Başkanları Toplantısına bu ay Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve MYK üyeleri de eşlik etti.

 

PARTİ ÇALIŞMALARI ELE ALINDI

Düzenli olarak her ay yapılan İlçe Başkanları İstişare Toplantısı ile ilgili MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, “Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı Olağan İlçe Başkanları toplantımızı; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Hilmi Durgun Başkanımızın Başkanlığında, MYK Üyemiz ve Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK Üyemiz ve önceki dönem milletvekilimiz Hüseyin Yıldız, MYK üyelerimiz Mustafa Aksoy, İlknur Fidan Kepez, mevkidaşım 19 ilçe başkanımızın katılımı ile birlikte gerçekleştirdik. Pandemi sonrası Genel değerlendirme ve önümüzde ki dönemde yapacağımız çalışmaları planladığımız istişare toplantımızda alınan kararların partimize, şehrimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.