SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP’Lİ YAPILMIŞEV, 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, 2021 yılını düzenlediği basın toplantısı ile değerlendirdi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya; İlçe Başkanı Medine Yapılmışev , Basından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Halit Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcısı Özgür Sabancı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2021 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2021 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MHP’Lİ YAPILMIŞEV, 2021 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Basın açıklamasında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, “Yeni yılın ilçemize hayırlar geçirmesini diliyorum. Yeni yılın esnafımıza bereket getirmesini diliyorum. Bugün burada yılın olayları olarak adlandırdığımız çevremizden kısa bir anket yaptık. 2021 yılında dünyadaki yılın olayı “Türk Devletler Teşkilatının kurulmasıdır. Bunu yılın olayı olarak belirledik. Ülkemizde yılın olayı, en utanç olayı “İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyine küfür etmesi yılın utancı olarak belirledik. Yine yılın son günlerinde infial uyandıran olayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yüce meclis çatısı altında edebe mugayir el hareketini, en edebe mugayir siyasi hareket olarak tespit ettik.

 

KORKUTELİ’NDE YILIN OLAYI DOĞALGAZ

Yine Antalya’mızda yılın olayı en acılı olayı Manavgat yangını oldu. Manavgat’ta ciğerlerimiz yandı. En acı olayı oldu. Yılın gafı olarak ta 14 Aralıkta Antalya büyükşehir belediye meclisinde Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in halk ekmeğe yapılan zamdan haberi olmadığı beyan etmesi yılın gafı olarak belirledik. 2021 yılında Korkuteli’nde yılın olayı malumunuz vatandaşların ortak kararı olarak düşündüğümüz doğalgazın gelmesidir. İlçemizde doğalgazın gelmesi ilçemizde yılın olayı olarak tespit ettik. Yine ilçemiz ile alakalı yılın olayı ilçemizin sevilen insanı başpehlivanımız Ali Gürbüz’ün tarihi Kırkpınar’da başpehlivan olmasıdır. İlçemiz ile alakalı 2021 yılında Aralık meclis toplantısında özellikle hususi olarak İyi Parti Belediye meclis üyesi İrfan Yılmaz’ın mahkeme kararına uymalıyız, bu safhadan sonra mahkeme kararı gereği işlemlerini yılın icraatı olarak belirledik.” Dedi.  

 

MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA KAMPANYASI’NI BAŞLATTIK

Başkan Yapılmışev MHP İlçe Teşkilatı tarafından geçtiğimiz günlerde ilçede startı verilen Milli Birlik ve Dayanışma kampanyasına destek çağrısında bulunarak;  “Son iki haftadır devam eden bir ekonomik kurtuluş savası verilmekteydi. Cumhurbaşkanımızın almış olduğu yeni ekonomik paket doğrultusunda inşallah esnafımız ve vatandaşlarımız bir refaha ereceklerdir. Bizde bu konuda elimizi taşın altına koymak şartı ile Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin yaptığı çağrı üzerine, Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı olarak Korkuteli’nde Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyası’nı başlattık. Bu vesileyle toplumsal rahatlama adına Korkuteli’ndeki tüm firma, şirket ve kurumlarımızı temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza destek vermelerini iştiram ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.