SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLET İTTİFAKINDA ASAT ÇIKARTMASI

İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz dün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt ve birim müdürleri ile ilçemiz adına yaptıkları toplantı hakkında bilgilendirmede bulundu. Tınkaz; “Muhtarlarımız tarafından mahallelerimizde ki yapılması gerekenleri ve istekler doğrultusunda topladığımız bilgileri ASAT Genel Müdürümüze ilettik.” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
MİLLET İTTİFAKINDA ASAT ÇIKARTMASI

İSTEKLERİ MÜDÜRÜMÜZE İLETTİK

ASAT genel Müdürü İbrahim Kurt ile yapılan toplantıya; İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, CHP Korkuteli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Osman Manis ve İyi Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyesi İrfan Yılmaz katıldı. Toplantıda Millet İttifakı muhtarların isteklerini yerine getirmek için 4 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. İyi Parti Korkuteli İlçe Başkanı Cemal Tınkaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Çok kıymetli Korkutelili vatandaşlarımız. Bugün sizlerle ASAT Genel Müdürü Sayın İbrahim Kurt ve birim müdürleri ile ilçemiz adına yaptığımız toplantı neticesinde sizleri bilgilendirmek istiyorum. Daha önce muhtarlarımız tarafından mahallelerimizde ki yapılması gereken ve istekler doğrultusunda topladığımız bilgileri ASAT genel müdürümüze ilettik.

GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

4 saat süren toplantı neticesinde mahallelerimizin eksiklerini yapılması gereken hizmetlerin zamanını ve programa alınmayan işlerin programa alınarak en kısa sürede tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunduk. Bu konuların ayrıntılarını ilerleyen zamanlarda 58 mahalle muhtarlarımızın ile birlikte ASAT genel müdürlüğü birim amirlerimizin katılımlarıyla açıklayacağız. Ama bunun daha öncesinde bu ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağduyulu davranarak su kullanımında tasarrufa gitmemiz ve bilinçli olarak su kullanımı yapmamız gerekmektedir. Zira her geçen yıl bir önceki yıldan daha kurak ve zorlayıcı gelmektedir.

SU KULLANIMIN DA TASARRUFA GİTMELİYİZ

Antalya ilimiz olarak yapılan incelemeler sonucunda su abonelerinin kırsal mahallelerde kullanım oranına göre %62’lik büyük bir çoğunluğu 30 m3 üzerinde su kullanımı yapmaktadır. Bu oranın bu kadar yüksek olması mahallelerde yaz ayını ilçemizde geçiren vatandaşlarımızı gerek hobi bahçelerini sulaması büyük etken olmaktadır.  Unutulmamalıdır ki ilçe nüfusumuz her geçen yıl artarak devam etmektedir. Bu sebepten dolayı elimizdeki imkânları doğru ve dengeli değerlendirmemiz geleceğimiz için çok büyük önem arz etmektedir.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.